Dragan Bjelogrlić, veoma zapažena i renomirana ličnost u glumačkoj industriji, nadaleko je poznat po svom izvanrednom nastupu u izuzetno popularnoj seriji “Bolji život”. Trenutno se prvenstveno bavi produkcijskim aspektom industrije, ponosno je vlasnik cijenjene produkcijske kuće “Cobra Film”. U prethodnim vremenima dominiralo je gledište da Bjela i njegova supruga Maja žive u raskoši.

Čak se šuškalo o veličini prebivališta Dragana Bjelogrlića, koje se nalazi na luksuznom lokalitetu u gradu. Međutim, bez obzira na neprestana nagađanja i nametljive upite koji su poremetili njihov spokoj, glumac i njegova saputnica odlučili su da ostanu prigušeni, ne potvrđujući niti opovrgavajući ove tvrdnje. Tokom dužeg perioda, postalo je uobičajeno da se Bjela dovodi u vezu sa previsokim troškovima i zapanjujuće visokim sumama novca na njenom bankovnom računu, što ne prestaje da zadivi.

Ova pojava se može pripisati različitim elementima. Donedavno su precizne informacije o glumčevom načinu života, smještaju, rekreativnim aktivnostima i troškovima bile nejasne i nepoznate. U srcu ovog omiljenog radnog prostora leži čvrst sto izrađen u potpunosti od punog drveta, čija je elegantna estetika dodatno poboljšana uključivanjem elegantnih crnih metalnih nogu. Ovaj središnji dio okružuju zidovi ukrašeni asortimanom vrijednih slika i postera, od kojih svaki služi kao vizuelni testament o najznačajnijim umjetnikovim dostignućima.

Za kompletiranje ansambla, naći ćete plišanu fotelju, ukusnu lampu i pouzdan laptop računar, sve neprimjetno integrirano u cjelokupni dizajn sobe. I dizajneri i gorljivi sljedbenici feng shui principa jednoglasno se slažu da pravi sjaj sobe nije samo u njenoj estetskoj privlačnosti već i u njenoj sposobnosti da odiše osjećajem energetske ravnoteže, postignutom kroz harmoničan i suvremen aranžman koji je podjednako vizualno zadivljujući koliko i emocionalno uzdignut.