Nedavno je Goran Ivanišević, bivši hrvatski teniser i trener Novaka Đokovića, na društvenim mrežama podijelio otvoreno pismo upućeno svojoj bivšoj supruzi Tatjani Dragović, s kojom je proveo 17 godina. Goran je u tom pismu isprva optužio Tatjanu da je pronevjerila njegovu zaradu stečenu u braku te je naveo i termin “obiteljskog zlostavljača” što je dodatno rasplamsalo komentare njegovih pratitelja.

Međutim, kasnije je odlučio izbrisati objavu sa svojih računa na društvenim mrežama. Očaravajuća priča poznatog sportaša i manekena nekoć je krasila naslovnice novina, ali je čarobna priča počela gubiti sjaj kada je njegova nevjera izašla na vidjelo. Goran Ivanišević trenutno od Tatjane Dragović traži novčanu naknadu za zaradu koju je stekao prije i nakon njihove veze. Kako se navodi, Goran Ivanišević, koji je tada imao 25 ​​godina, zainteresirao se za sedam godina mlađu Tatjanu Dragović nakon što ju je 1998. ugledao na naslovnici američkog časopisa Cosmopolitan.

U nedostatku društvenih mreža i mobilnih telefona u to doba, morao se osloniti na svoje osobne veze kako bi uspostavio kontakt s njom. Priča se da joj Dragovićeva udvaranja nisu odmah pripala srcu. Ipak, ljubav je na kraju procvjetala, a na dočeku Nove godine u Dubaiju 1999. Tanji je uručen zaručnički prsten. Njihova kći Amber Marija na svijet je stigla 2004. godine, a tri godine kasnije i sin Emanuel. Njihovo vjenčanje održalo se u Kaliforniji 2009. godine, godinu dana nakon što je razotkrivena Goranova izvanbračna veza s voditeljicom Vanjom Halilović. Ivanišević je isprva žestoko negirao nevjeru, no na kraju je sve priznao, a potom se i javno ispričao supruzi.

Osjećao sam se ponukanim javno govoriti o situaciji jer sam duboko povrijedio nekoga tko mi puno znači. Razumijem da nikakve riječi ili djela ne mogu poništiti štetu koju sam prouzročio i proizašle posljedice. Želim se iskreno ispričati svojoj supruzi za bol koju sam joj nanio. Ona je jedina osoba koju volim i s kojom želim provesti svoj život, i nadam se da će jednog dana naći u srcu da mi oprosti. U posljednje vrijeme kruži mnogo lažnih tvrdnji, ali želim pojasniti da osjećam krivnju samo prema Tatjani i našoj djeci, s obzirom na sve što se dogodilo. Ostali uključeni pojedinci bili su potpuno svjesni i dobrovoljno su sudjelovali, pa i oni snose odgovornost za svoje postupke. Svaka osoba je odgovorna za iluzije koje stvara u vlastitom životu.

U početku je Tatiana gajila kiv prema njemu zbog njegove nevjere, no na kraju su se pomirili i preselili u Los Angeles. Međutim, njihova bračna sreća bila je kratkog vijeka. Kružila su nagađanja o njihovoj problematičnoj vezi, a 2013. godine par je donio odluku o prekidu braka. Brojni izvještaji naglašavali su njihov prijateljski razlaz, zbog čega su njegovi nedavni postupci za mnoge bili još zapanjujući. Goran je danas u bračnoj zajednici s voditeljicom Nives Ivanišević, iz koje su dobili sina Olivera. Isto tako, Tatjana je u partnerskom odnosu s glazbenikom Vlahom Arbulićem, a zajedno imaju kćer Lucu. U hrabrom potezu da zatražim svoju zakonitu zaradu prije i tijekom braka, koju je T.D. nezakonito preuzeo, našla sam se označenom kao obiteljski zlostavljač i omiljena meta pravnog sustava.

Sada strpljivo čekam tužbu koja će, nadam se, potvrditi T.D.-jeve pobjede u Wimbledonu, dvije olimpijske medalje i možda još jedan Grand Slam, iako sud tek treba donijeti konačnu odluku. Ova poruka je s Goranom podijeljena na raznim društvenim mrežama. Kad smo već kod toga, zanosna brineta nedavno je podijelila fotografiju koja je izazvala salvu komentara na račun njezina izgleda. Odlučila se ošišati, skratila šiške i promijenila boju kose u svjetliju, a njezini su obožavatelji komentirali da je nekako uspjela pojačati svoju ljepotu, unatoč uvjerenju da bolje ne može.