Već više od četiri godine Marija Kilibarda u sretnoj je vezi s Branislavom Vučelićem. U početku nepoznato javnosti, na kraju se otkrilo da je on potomak glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića. Bez obzira na ovo otkriće, uspio je zarobiti srce zanosne voditeljice koja je jasno dala do znanja da je konačno otkrila dugo traženo ispunjenje za kojim je žudjela.

U novootkrivenom otkriću, moj je partner postao moj najbliži pouzdanik. U prošlosti sam smatrao da ne želim takvu vezu, smatrajući da moja postojeća prijateljstva ispunjavaju tu ulogu i da od partnera zahtijevam drugačije kvalitete. Vjerovao sam da bi svaki dan trebao biti ispunjen strastvenim intenzitetom i da bismo trebali biti nerazdvojni. Međutim, shvatila sam da takav pristup guši vezu i vodi njenom konačnom propadanju. Veza kojoj nedostaju i zdravlje i dugovječnost nije idealna.

Prava bit leži u tome da imate nekoga koga možete kontaktirati kad god se dogodi neki značajan događaj u vašem životu. Želiš njihovu perspektivu, znajući da imaju na umu tvoje najbolje interese i da ti nude nepokolebljivu podršku. Marija je istaknula kako je njezin odnos izgrađen na temeljima povjerenja. Nakon što smo proslavili godinu dana naše veze, za magazin ‘Story’ sam podijelila da smo Branislav i ja uspostavili duboku vezu koja se temelji na apsolutnoj transparentnosti, kontinuiranoj komunikaciji i spremnosti da sve podijelimo.

Naše partnerstvo je izgrađeno na temeljima iskrene ljubavi, strasti i prijateljstva. Marija i Bane danas obilježavaju četvrtu godišnjicu veze, a fotografija koju je podijelila na društvenim mrežama savršeno dočarava njezinu preplavljenu sreću.

Dodatni sadržaj: Pogled u život Marije Kilibarde

Marija Kilibarda, poznata srpska voditeljica i novinarka, posjeduje neosporan šarm i popularnost. Rođena 29. kolovoza 1980. godine u Beogradu, potječe iz obitelji koju su činili otac Vlajko, majka Žaneta, očuh Zdravko i dvije mlađe sestre, Jovana i Olivera. Unatoč razvodu roditelja kada je Marija imala samo godinu dana, njihova nepokolebljiva podrška uvijek je bila konstanta njezina života. Marija je završila Osnovnu školu “Kralj Petar Prvi”, a svoju strast prema fizioterapiji nastavila je u srednjoj medicinskoj školi. Svoj akademski put nastavila je na Fakultetu političkih znanosti, specijalizirajući socijalni rad i socijalnu politiku. Dodatno, bavila se sportskim menadžmentom na Višoj školi.

Usklađujući posao i studij, Marija je u profesionalnu karijeru krenula s 19 godina, zaposlivši se u informativnoj službi Demokratske stranke. U to je vrijeme njezino zanimanje za politiku počelo cvjetati. Iako nije mogla nastaviti svoje fakultetsko obrazovanje zbog ranog početka rada, Marija se i dalje nada da će jednog dana ostvariti svoj cilj i steći diplomu.
Nakon odlaska, fokus je usmjerila na uzbudljivije teme. Obuzeta ljubavlju prema poznatom sportašu, željela je sebe predstaviti kao novinarku i osigurati intervju s njim. Marljivim pripremama uspješno je prošla strogi natječaj RTS-a i započela studij novinarstva u njihovom cijenjenom istraživačkom centru. Njezina strast prema novinarstvu brzo je procvjetala, što ju je dovelo do toga da se pridruži redovima Trećeg kanala.

Ovdje je imala privilegiju voditi mnoštvo zadivljujućih programa, uključujući hvaljeni “Zoom entertainment magazine”, politički magazin “Trougao” koji potiče na razmišljanje i niz zanimljivih kvizova. Naknada koju je primala, u rasponu od 150 do 200 maraka, ostavila ju je krajnje zadovoljnom. No, zatvaranje Trećeg kanala stavilo ju je pred težak izazov. Godine 2004. našla se na čelu nogometne emisije “Time out”, koja se emitirala tijekom Svjetskog prvenstva u Portugalu. Nakon tog poduhvata, otišla je na godinu dana na TV Avala da bi se konačno vratila na RTS. Tu je uspostavila dinamičnu saradnju s kolegom Dejanom Pantelićem, zajedno s voditeljem popularne emisije “Bingo”. Ova se suradnja pokazala neprocjenjivom jer je pod njegovim mentorstvom skupila dragocjena znanja i stekla bogato iskustvo.

Marija se posvetila usavršavanju svog izričaja i dikcije, prepoznavši važnost ovih vještina u live emisiji. U suradnji sa Slobodanom Šarencem vodila je emisiju Rt dobre nade na Radio televiziji Srbije. Inspirisana kolegom Jovanom Memedovićem, Marija je težila stvaranju niza zadivljujućih putopisa i zamislila sebe da radi u zabavnoj redakciji RTS-a. Međutim, njeni planovi nisu ostvareni. Na RTS-u je ostala do 2010. kada je shvatila da toj mreži nedostaje zabavni program usklađen s njenom vizijom. Uvažavajući to, pokojni ravnatelj Aleksandar Tijanić izrazio je suglasnost i zaželio joj uspjeh u daljnjem radu.