Suzana Jovanović i Saša Popović već dugi niz godina važe kao jedni od najskladnijih parova domaće estrade. Budući da su hvaljeni i kao najbogatiji duo u svijetu pop glazbe, ne čudi što se prepuštaju luksuznom životu, a u njemu naravno uživaju i njihovi nasljednici. 

Prema riječima supruge Saše Popovića, Suzana je već bila u braku s ocem njezina sina, no njihova je veza zbog njegove nevjere kratko trajala prije nego što je naposljetku upoznala Sašu. Od samog početka veza između Danijela, sina Suzane Jovanović i Saše Popovića, i njegovog oca, bivšeg direktora Grand produkcije, bila je čvrsta i iskrena. Saša Popović stalno ističe kako Danijela doživljava kao vlastitog sina te se prema njemu nije ponašao drugačije nego prema svojoj kćeri Aleksandri. Saša Popović je u jednom trenutku izrazio duboko divljenje Suzani, koju smatra svojom najbližom osobom od povjerenja i neizostavnom saveznicom. Traži njezin savjet o svim pitanjima, iznimno cijeneći njezin doprinos.

Njihovoj bliskoj dinamici pridodaje Danijel, Suzanin sin iz prethodnog braka, koji s njima živi od nježne osme godine. Prvobitnim upisom u srednju veleučilišnu školu pokazalo se da Danijelova strast nije u ovom području. Slijedom toga, odlučili su ga prebaciti u glazbenu školu, a potom i u školu tonske režije. Danijel pokazuje iznimne sposobnosti rada s računalima, miksetama i ozvučenjem. Njegovo glazbeno umijeće proteže se i na klavir i gitaru, a valja istaknuti da je uz Žiku Jakšića zaslužan za pripremu brojnih pjesama iz “Zvezda Granda”. Saša Popović doživio je neizmjernu sreću kada je prije dvije godine Danijel na raskošnoj svadbenoj ceremoniji s radošću prihvatio Tijaninu ruku.

Suzana je na pitanje o odnosu Saše i Danijela odgovorila: “Pojam očuh možda ima zlokobnu konotaciju, ali unutar naše obiteljske dinamike atmosfera je potpuno drugačija. Saša je često u raznim okruženjima spominjao da kada je u pitanju Danijelu se čini kao da je vlastiti sin i žali što mu nije biološki otac. Radeći rame uz rame u studiju, neizmjerno je ponosan na njihovo partnerstvo. Krajnji dokaz muškarčeve odanosti je kada zagrli vaše dijete iz prethodnog braka, nadmašujući prolaznu radost dobitka na lutriji. Ne pravi se razlika između Aleksandre i Daniela; oboje su cijenjeni kao naši. Saša je ispričao kako je sin Suzane Jovanović u početku doživio zbunjenost, ali Saša se prema njemu odnosio s ljubavlju i brigom pravog oca.

Saša je izrazio svoju početnu zbunjenost kada je Daniel ušao u njegov život, ali je brzo prigrlio ulogu oca. Ljubav između njih bila je obostrana, a Saša Daniela smatra svojim djetetom. Divi se Danielu zbog njegovog dobrog karaktera, profinjenih manira i kulturnih interesa, ali ono što je Sašu istinski dirnulo je Danielova zahvalnost što ga je prihvatio kao oca. Njihov je odnos oduvijek bio skladan, za razliku od Sašine interakcije s Aleksandrom, iako Saša ne može navesti konkretan razlog za sukobe. S druge strane, Aleksandar uvijek ispunjava Sašine zahtjeve, dok ga Saša mora opominjati da sluša. Međutim, kada Aleksander zamoli Sašu za uslugu, na primjer da mu donese čašu soka, Saša odmah odgovori nakon njegovog prvog podsjetnika.

Poznato je da je Saša Popović, direktor vodeće producentske kuće na Balkanu, samoinicijativno obučavao svoju kćerku Aleksandru da eventualno preuzme njegovu ulogu u “Grand produkciji”. Prema pouzdanim izvorima, Popović je svoju voljenu kćer upisao u prestižnu i skupu privatnu umjetničku školu “Artimedia” u Beogradu, koja slovi za najekskluzivniju srednju školu u jugoistočnoj Europi. Prema izvoru Kurira, Popović je odluku o upisu kćerke u ovu prestižnu školu donio odmah nakon prodaje 51 posto “Granda”. Ova škola već je poznata po tome što upisuje djecu iz slavnih obitelji koja posjeduju iznimne talente. Obrazovni put koji je Aleksandra odabrala usmjeren je na proizvodnju, s namjerom da je pripremi da s vremenom preuzme očev uspješan posao u kojem je on već dugi niz godina.