U proteklih nekoliko dana, cijela globalna zajednica bila je zaokupljena raspravama oko jednog pojedinca koji je zapalio novi sukob na evropskom tlu. Ova osoba niko drugi do ruski predsednik Vladimir Putin, koji je čvrsto držao vlast u impresivnom periodu od 22 godine.

Zanimljivo je da se vrlo malo zna o unutrašnjem funkcionisanju njegovog ličnog života. Među rijetkim poznatim detaljima, otkriveno je da je bio u braku sa Ljudmilom izvanredne tri decenije, a zajedno dijele radost podizanja svoje dvije kćeri. Međutim, 2014. godine Ljudmila je misteriozno nestala i iz očiju javnosti i iz Putinovog života, što je dovelo do njihovog konačnog razvoda. Shodno tome, mediji su počeli da spekulišu o Putinovim romantičnim vezama, a mnoge žene su povezane s njim. Jedna posebno rasprostranjena priča usredsređena je na njegovu navodnu vezu sa Alinom Kabaevom, renomiranom svetskom šampionkom u oblasti gimnastike.

Kružile su široko rasprostranjene spekulacije o mogućnosti da ona rodi blizance čiji je otac Putin. Međutim, od tada je nestala iz očiju javnosti, ostavljajući vrlo malo pojedinaca svjesnih Putinovog trenutnog bračnog statusa. To je prvenstveno zbog činjenice da se Putin samo pojavljivao u javnosti uz svoju bivšu suprugu Ljudmilu i njihove ćerke Mariju i Katarinu. Takođe je otkriveno da Marija i njen supružnik Jorit Fansen, holandski državljanin, žive u Moskvi, a postoje tvrdnje da imaju zajedničko dete. Ovu informaciju je otkrio sam Putin tokom intervjua sa priznatim rediteljem i oskarovcem Oliverom Stounom.

Putin je otkrio da je postao deda, ali zbog brojnih obaveza retko nalazi vremena da se upusti u igrice sa svojim unukom. Katarina, druga ćerka, etablirala se kao izuzetno talentovana akrobatska plesačica, trenutno zauzimajući prestižnu poziciju u okviru renomiranog univerziteta koji se nalazi u živopisnom gradu Moskvi.