Poznati albanski biznismen Ćazim Osmani, postao je poznat po svojim romantičnim zavrzlamama i vezama s našim voljenim pjevačicama. U njegovom su se zagrljaju našle brojne osobe, a kružila su izvješća kako je svaku od njih obasipao izuzetnim dijamantima i luksuznim darovima.

Ćazim je u prošlosti imao mnoštvo ljubavnih veza u industriji pop glazbe. Nagađanja okružuju te žene i njihovu povezanost s njim, iako nema službene potvrde koja bi potkrijepila te tvrdnje. Nagađa se oko njegove veze s Natašom Bekvalac. Izvještaji o njihovoj navodnoj ljubavnoj vezi datiraju iz 2011. kada su se pojavile slike s privatne jahte u Hrvatskoj. Nataša je i sama priznala da je druženje s albanskim poduzetnikom imala veliku osobnu cijenu i za to je prihvatila odgovornost. U nedavnom intervjuu za “Svet&Style” ispričala je kako se tijekom svog života i karijere nikada nije oslanjala na financijsku potporu ili pomoć sponzora, ljubavnika ili utjecajnih muškaraca.

Međutim, spomenula je incident prije dvije godine u kojem je upoznala muškarca druge nacionalnosti, što ju je na kraju dovelo do toga da se suočila s medijskom pomamom, osobnim napadima, pa čak i oštećenjem imovine, uključujući razbijanje njezina automobila i pogrdne grafite na njezinoj kući. Unatoč tim izazovima, uspjela je sama prebroditi ovo teško razdoblje. U tom trenutku Bekvalčeva je jasno dala do znanja da, iako je Ćazim za nju bio značajno iskustvo, ne osjeća grižnju savjesti. Odlučno je izjavila da nikada ne žali i ne razmišlja o prošlosti, jer shvata da njen život liči na poetske reči Miloša Crnjanskog – večni azurni krug ukrašen sjajnom zvezdom. Uz ostalo, spominjala se i Ana Nikolić. Nažalost, ni taj odnos nije pozitivno okončan. Ana je imala kratku romansu s Osmanijem koja je izazvala značajnu medijsku pozornost. No, sve se okrenulo kada je Anu napala bivša Osmanijeva djevojka Manda Popović. Kao rezultat toga, poduzete su pravne mjere za rješavanje ovog incidenta.

Javno su objavljene i Anine poruke Ćazimu u kojima je izražavala svoju sramotu zbog njihovog intimnog susreta. U prethodnom razdoblju Dara Bubamara je putovala u Poreč, gdje je odlučila odsjesti u smještaju poslovnog čovjeka poznatog po buranju kontroverzi. Ćazim je velikodušno ponudio Dari i njenim saputnicima luksuzni apartman, a oni su uživali u ležernom krstarenju njegovom jahtom. Naknadno su mediji objavili napise koji upućuju na vezu Dare i Ćazima, iako sama Dara te tvrdnje nikada nije potvrdila. Teodora Džehverović, zvijezda u usponu, izazvala je veliku pažnju svojim učešćem u reality showu “Zadruga 1”. Jedan poseban aspekt njezina sudjelovanja koji je podigao veliku pozornost bila su nagađanja oko njezine navodne veze s kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem, što sugerira da njihov odnos nije samo suradnja.

U tom razdoblju naveliko se spekuliralo da Teodora i Ćazim dijele vezu koja je nadilazila puku suradnju u Poreču, a dokazi su se pojavili u obliku fotografija koje ih prikazuju zajedno na jahti, uključujući i onu na kojoj Teodora sjedi Ćazimu u krilu. Unatoč pjevačicinom negiranju njihove veze i inzistiranju da na Ćazima gleda očinski, biznismen je odgovorio ironično. Osmani je izrazio zadovoljstvo zbog Teodorine tvrdnje da ga doživljava kao očinsku figuru, ali je također pokazao i zahvalnost za njezino poštovanje. Sa Ćazimom se povezivalo i renomiranu pjevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović. Izvješća su sugerirala da se zadržao iza pozornice nakon jednog od njezinih nastupa u Beču, žarko se nadajući da će se s njom upoznati. Uprkos želji za nečim većim, od Cece je dobio samo blage osmese, što je dokumentovano.