Saša Matić već godinama gaji duboku ljubav prema Anđeliji, ženi prirodne ljepote koja se radi potajno i rijetko se pojavljuje u javnosti. Od vjenčanja 2003. godine, par je blagoslovljen radošću podizanja dvoje djece. Saša i Anđelija jednom su bili u dalekom Zanzibaru, a kasnije smo imali sreću da svjedočimo pojavi njegove supruge u kupaćem kostimu.

  • Zbog mojih obaveza na poslu supruga i kćeri su se navikle na moju čestu odsutnost od kuće, ali imaju razumijevanja i podrške.Kad god imam priliku biti kod kuće, dajem prednost kvalitetnom vremenu provedenom sa svojom obitelji i posvećujem im svoju nepodijeljenu pažnju. Ljudi me često pitaju jesam li strog ili popustljiv otac, ali istina je da me se ne može tako okarakterizirati jer sam rijetko prisutan. Matić je svojedobno iskazao duboku naklonost svojoj obitelji, nazivajući ih svojim kompasom, inspiracijom, najvećom ljubavi i osloncem te najvrjednijim aspektom svog života. Rođen 26. lipnja 1978. godine u Bosanskom Novom u Bosni i Hercegovini, Saša Matić je poznati srpski folk pjevač. Od malih nogu pokazivao je izvanredne pjevačke sposobnosti, a svoje glazbeno putovanje započeo je tijekom tinejdžerskih godina.

Uspon Saše Matića počeo je 2002. godine objavljivanjem njegovog debitantskog albuma “Zena za sva vremena” koji je izazvao pozornost šire publike. Od tog trenutka nadalje, njegova je karijera uzletjela, postavljajući ga kao jednog od najomiljenijih umjetnika narodne glazbe na Balkanu. Matićev glazbeni stil ističe se njegovim izrazitim vokalnim izvođenjem i iskrenim izvođenjem pjesama.

  • Stekao je priznanje svojim opsežnim repertoarom popularnih pjesama, uključujući “The King of Lost Things”, “When Love Is Late” i “The Beast”, između ostalih. Nadalje, često pokazuje svoj talent izvodeći zadivljujuće obrade omiljenih narodnih pjesama. Saša Matić, osim po ostvarenoj glazbenoj karijeri, poznat je i po humanitarnom angažmanu. Aktivno sudjeluje u nizu dobrotvornih akcija i koncerata s ciljem pružanja pomoći najpotrebitijima. Saša Matić svoj osobni život radije čuva podalje od znatiželjnih očiju medija. Sretno je oženjen i blagoslovljen s dvoje prekrasne djece. I nakon toliko vremena Saša Matić ostaje istaknuta ličnost domaće estrade, a svojom glazbom osvaja široku publiku obožavatelja i slušatelja diljem regije.

BONUS TEKST:

Usred našeg brzog tempa života, lako je previdjeti važnost jednostavnih djela ljubaznosti prema onima oko nas. Ipak, ti ​​mali trenuci promišljenosti imaju moć da uvelike utječu na naše odnose i svijet u kojem živimo. Bilo da se radi o toplom osmijehu s nepoznatom osobom, iskrenom komplimentu upućenom kolegi s posla ili poklonu iznenađenja dragoj osobi, ove geste ljubaznosti imaju sposobnost pomladiti i ojačati naše veze s drugima.

U našem okruženju brojni se pojedinci bore sa svojim osobnim sukobima i poteškoćama. Povremeno, samo trenutak priznanja ili suosjećanja ima moć da osvijetli njihov dan. Bilo da se radi o nježnoj frazi koja podiže nečiji moral ili o skromnom činu koji nekoga uvjerava u njihovo društvo, ovi primjeri dobronamjernosti pridonose jačanju naše globalne zajednice. U dubini naših srca dobrota cvjeta poput jarkog cvijeta.

Hranjenje ovog vrta suosjećanja omogućuje mu da cvjeta i emitira očaravajuću aromu ljubavi i empatije. Učinimo ljubaznost dijelom naše svakodnevne rutine, navikom koja zrači toplinom i prosvjetljenjem onima u našoj sredini. Imajte na umu da vrijeme nije važno kada se radi o iskazivanju ljubaznosti. Svaki trenutak predstavlja priliku da se uključimo u dobronamjerne radnje prema drugima, u konačnici potičući ugodniji svijet za sve.