Linda Andrade, poznata kao “prava supruga iz Dubaija” na TikToku, ostavila je svoje pratitelje i gledatelje zapanjenima dugim nizom zahtjeva od supruga kada je on izvan zemlje. Njeno način života je veoma lagodan, a mnogi su prokomentarisali da je ona zapravo bahata i nezasitna osoba koja ne zna uživati u životu iako joj njen suprug pruža sve što ona želi. Budući da živi u Dubaiju sa svojim imućnim partnerom, Linda često dijeli videozapise na platformi u kojima otkriva svoje uvjete za miran brak, uključujući i to da je jednom prilikom spomenula da je suprug morao čitavu firmu prepsiati na njeno ime… 

Osim toga, velikodušno dijeli savjete o tome kako privući milijunaša onima koji žele oponašati njezin raskošan životni stil. U jednom od snimljenih priloga iznijela je uvjete koje njezin suprug mora ispuniti kako bi mogli zajedno začeti dijete. “U svojoj ulozi domaćice i žene bogatog pojedinca, postavila sam niz uvjeta koje moj imućni suprug mora ispuniti ako želi biti otac našeg djeteta”, rekla je, prije nego što je nastavila s detaljima svojih očekivanja. Ta očekivanja uključuju nabavu dijamantnog prstenja, zlatnih poluga i česte posjete luksuznim toplicama.

Lindine preferencije tijekom trudnoće prilično su jedinstvene, jer želi veliki dijamantni prsten koji odgovara spolu njezine nerođene bebe: plavi za dječaka i ružičasti za djevojčicu. Dijamanti koje pokazuje pred kamerom toliko su golemi da joj potpuno progutaju prst. Osim toga, Linda također izražava želju za rozom torbom “Hermes Kelly” ako ima djevojčicu ili plavom torbom “Birkin” ako ima dječaka. Unatoč svom pronicljivom ukusu, Linda se pridržava dosljedne dnevne rutine.

Odstupajući od uobičajenog rituala pucanja balona, ​​uputila je jedinstveni zahtjev da Burj Khalifa, najviša građevina na planetu, otkrije spol njezina nerođenog djeteta. Ipak, najnevjerojatnija je bila njezina želja za zlatnom polugom koja je teška kao novorođenče. U priloženom videu čujete kako zorno prepričava cijelo iskustvo.

BONUS TEKST : ZANIMLJIVOSTI O DUBAIJU

Dubai nudi mnoštvo intrigantnih i jedinstvenih aspekata koji potiču nečiju znatiželju. Dubai je često hvaljen kao oličenje uzbuđenja i raskoši, osvajajući posjetitelje svojim ekstravagantnim neboderima, obiljem zlata, vrhunskim automobilima, izvrsnim restoranima i živahnim noćnim životom. No, ova glamurozna fasada, tipično predstavljena turistima koji se izležavaju uz bazen uz svoje koktele, samo grebe po površini. Ispod površine leži skriveno carstvo Dubaija, obavijeno velom tajne i nepoznato široj javnosti.

Na užasnoj vrućini od otprilike 40 stupnjeva Celzijevih, radnici marljivo rade iscrpljujućih 14 sati svaki dan. Dubai se brzo razvija nevjerojatnom brzinom, neprestano šireći svoju zbirku zgrada i prometnica. Unatoč naizgled neograničenom bogatstvu onih koji su na vlasti, oni se još uvijek oslanjaju na tradicionalni rad da bi tako brzo gradili. Međutim, značajan problem proizlazi iz uvjerenja bogatih da ta radna snaga ne bi trebala imati isti tretman kao ostali građani. Posljedično, većina tih radnika podnosi jadne životne uvjete i svakodnevno se suočava s opasnostima, prenosi Express.

U slučaju fizičkih radnika, od njih se obično očekuje da izdrže ekstremne temperature koje prelaze 40 stupnjeva Celzijevih do 14 sati, unatoč vladinoj preporuci turistima da ograniče svoje izlaganje izravnoj sunčevoj svjetlosti na najviše pet minuta. Ova razlika neizbježno dovodi do niza zdravstvenih problema, nesreća, pa čak i smrtnih slučajeva, iako su te posljedice učinkovito prikrivene. Javno iskazivanje ljubavi može rezultirati zatvorskom kaznom. Većina pojedinaca koji žive u Dubaiju pridržavaju se islamske vjere, što rezultira strogim provođenjem propisa, posebno onih koji se odnose na osobne odnose. Ključno je izbjeći da vas dovedu u zabludu zadivljujuće slike na platformama društvenih medija koje mogu lažno prikazati Dubai kao popustljivu destinaciju. Javno iskazivanje ljubavi, kao što je ljubljenje ili držanje za ruke, ne samo da je zabranjeno, već i podliježe visokim novčanim kaznama za turiste koji odluče zanemariti ova pravila. Zapravo, oni koji se usude prkositi propisima mogu se čak suočiti sa zatvorskom kaznom kao posljedicom. Nadalje, važno je napomenuti da je upuštanje u seksualnu aktivnost prije braka strogo zabranjeno u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, stoga predstavlja značajan rizik za pojedince koji se upuštaju u takvo ponašanje.