Ilda Šaulić i Bojan Vučković prvi put su se ukrstili u detinjstvu, uprkos značajnom jazu u godinama. Njihove porodice su bile blisko povezane, a Ilda je često komunicirala sa svojim budućim supružnikom, koji je slučajno bio sin pokojnog Šabana. Nisu znali da će im se putevi dalje preplitati, što će dovesti do toga da Ilda na kraju postane majka njihovog djeteta.

Tokom tog perioda, nije bilo naznaka da je među nama postojala bilo kakva tinejdžerska zaljubljenost. Značajan jaz u godinama od osam godina, s tim da je Bojan bio stariji, činio se nepremostivim. Dok je on otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, ja sam u to vrijeme bila samo 12-godišnje dijete. Kako je on doživio svoje tinejdžerske godine, ja sam još bila u ranoj fazi djetinjstva. Ipak, po povratku Bojana, sve je doživelo dramatičnu transformaciju, otkriva pevačica. Ilda je rekla da je njihov prvi susret nakon godina bez komunikacije bio apsolutno iznenađenje.

Međutim, kada su na kraju sjeli da zajedno uživaju u šoljici kafe, njihov oproštaj je ličio na oproštaj dvoje ljudi koji su se godinama viđali svakodnevno. Tokom tog perioda, našao sam se u prilično teškoj i izazovnoj situaciji, jer sam neočekivano bio gurnut u vezu za koju nisam bio spreman.

Čovjek s kojim sam imala romantičnu vezu djelovao mi je donekle poznato, ali u osnovi je postojao osjećaj nepoznatosti kojeg se nisam mogla otarasiti. Ipak, usred svoje neizvjesnosti i konfuzije, nije trebalo dugo da oboje shvatimo da je zajednički polazak na ovo putovanje nesumnjivo ispravna odluka. Premotamo sedam godina naprijed, i Ilda sada s velikom radošću i ljubavlju govori o svom dragom drugom, s ljubavlju ga nazivajući svojom srodnom dušom i komadićem njenog srca koji nedostaje.