Saška Veselinov i Đorđe Đoković, popularni mladi par, odlučili su da produže odmor u Crnoj Gori nakon provedenog na Mikonosu. Odlučivši da ostanu na svom imanju u Porto-Montenegro, Đokovići su bili oduševljeni ovim aranžmanom. Saška, koja je sada deo porodice Đoković kao nova snaja, privukla je značajnu pažnju medija. Njen nedavni bezbrižni komentar o trošenju Novakovog ogromnog bogatstva brzo se poput požara proširio platformama društvenih medija, izazvavši nalet radoznalosti o ličnim kupovinskim navikama Saške Veselinov.

Važno je napomenuti da je Saška pre samo nedelju dana podelila sliku Novakovog lica, uz natpis „Kad Saška Đoletova prevuče kartu“, a zatim zaigrana opaska „Kad me jedna karta blokira, čekam da mi Nole pošalje drugu“. Ovaj bezbrižni komentar pokazuje da je Saška lako prihvatila porodicu Đoković, jer se oseća dovoljno udobno da se našali na osnovu njihovih zajedničkih iskustava.

Od ove objave, kupovne navike Saške Vaselinov postale su vruća tema u javnosti i medijima. Međutim, vrijedno je spomenuti da se ona ponaša kao i svaka druga tipična domaćica. Možda je iznenađenje, ali u prelijepom gradu Herceg Novom u Crnoj Gori paparaci su uspjeli da ugledaju snaju porodice Đoković i njenog supruga, dok su krenuli u šoping. Zapanjujuće, viđeni su kako kupuju svakodnevne stvari poput voća, povrća i drugih potrepština, baš kao i svaka obična osoba.

Ako ostavimo ovaj zabavni incident na stranu, bitno je napomenuti da je Saška, iako je mlada, sama postigla izuzetan uspjeh. Sa strašću za modom, čak je osnovala i sopstvenu kolekciju izuzetnih kostima i venčanica. Nedavno je čak otvorila i novu radnju u živopisnom Novom Beogradu, što nedvosmisleno pokazuje da se ne oslanja na svog zeta, bogatstvo Novaka Đokovića.