Milena Cvijanović, kćerka Zorana Cvijanovića, poznatog kao “Mile protiv tranzicije,” pokazala se kao izuzetno snažna osoba još od tinejdžerskih dana i ostvarila je američki san, unatoč izazovima. Iako dolazi iz ugledne obitelji, Milena je sama kročila putem prema uspjehu.

Godine 2015., Cvijanović je suočena s teškom financijskom situacijom nakon sukoba s prijateljem. S sav novac uložen u zajedničku tvrtku za recikliranje, umjesto višestrukog profita, izgubila je sve. Iako su joj se tada snovi o školovanju u Americi urušili, njezin snažan karakter i borbenost došli su do izražaja. Unatoč tim izazovima, počela je skupljati novac na različite načine kako bi pokrila visoke školarine.

Zanimljivo je da su među prvih deset ljudi koji su donirali sredstva Mileni za prestižni fakultet bili vaterpolisti poput Filipa Filipovića, Duška Pijetlovića, Stefana Mitrovića, Živka Gocića i Milana Aleksića. Osim toga, njezin otac Zoran je uplatio 50 dolara kako bi podržao svoju kćerku. Na kraju je uspjela upisati čuveni Berklee sveučilište, a roditelji su uspjeli prikupiti dodatna sredstva potrebna za troškove školovanja uključujući put, smještaj, prehranu, zdravstveno osiguranje i skupe školarine.

Nakon diplomiranja, Milena je ostala u Los Angelesu gdje se bavi glumom i glazbom. Tamo je upoznala svog budućeg supruga Patrika Crowleya, profesionalnog trenera, s kojim se vjenčala 2019. godine. Par je tijekom ljeta objavio radosnu vijest o trudnoći, očekujući djevojčicu po imenu Lana.

Iako se nije upustila u glumačku karijeru poput svog oca Marka Todorovića, poznatog po ulozi Milana u “Žikinoj dinastiji”, Svetlana Cvijanović ostala je unutar umjetničkog svijeta, posvećujući se kostimografiji. Svetlana je dijete legendarnog glumca, čija se popularnost i citati iz serije “Žikina dinastija” i danas često spominju među ljudima. Lana je podijelila kako je zanimljivo raditi s mužem, a iako je Zoran teško oblačiti, rado je prihvatio sve prijedloge, osim što ga je bilo teško nagovoriti da se obrije i nosi sve elemente kostima tijekom generalnih proba.