Olivija Wild, poznata glumica veoma često svojim pratiteljima na društvenim mrežama predstavlja nove umjetnosti u vidu fotografija koje su nastale tokom snimanja, međutim, nedavni prikaz ostavio je obožavatelje u čudu. Kako su strani mediji zabilježili, upečatljivo se pojavila na modnoj reviji Yves Saint Laurenta u Parizu tokom “Tjedna mode”. Tom prilikom obukla je provokativan bodi koji je istaknuo njene grudi, a uparila ga je s elegantnom suknjom do koljena.

Uz osmijeh zadovoljstva, glumica je graciozno pozirala prisutnim fotografima. Tijekom revije našla se pored Monice Bellucci. Kako je predstava odmicala, glumice su se srdačno zagrlile i upustile u živahan razgovor, vidljivo pokazujući Olivijino zadovoljstvo i radost prisutnima. Nedavno je izazvala veliku pozornost u medijima donijevši neočekivanu odluku da se rastane od supruga i djece, otišavši na romantično putovanje s glazbenikom i glumcem Harryjem Stylesom, koji je igrom slučaja 9 godina mlađi od nje. Nakon desetljeća duge veze i dvoje zajedničke djece, Olivia je donijela odluku rastati se od Jasona Sudeikisa. Do rastave je došlo nakon završetka filma u kojem je Olivia ne samo glumila nego ga je i producirala, projekta koji je također uključivao Harryja Stylesa.

Ubrzo nakon izlaska filma, par se počeo zajedno pojavljivati ​​u javnosti u više navrata, što je nagnalo Oliviju da napusti svoj prethodni život kako bi živjela s mlađahnim glumcem. No, postalo je očito da njihova očaranost nije obostrana jer je Harry nakon samo nekoliko mjeseci naprasno prekinuo vezu s Olivijom i upustio se u novi romantični pothvat. Od tog trenutka Olivia se suzdržavala od ljubavnih veza s drugim osobama muškog spola. Umjesto toga, svoje vrijeme i energiju posvećuje rigoroznim vježbama u teretani, fokusirajući se na samopoboljšanje. Kao rezultat toga, brojni pojedinci komentirali su njezin novootkriveni osjećaj neovisnosti i zadovoljstva, tvrdeći da nikada nije bila ispunjenija u svom postojanju.

Glumica je zadovoljnog izraza lica samouvjereno pozirala fotografima svjesna svog besprijekornog izgleda. Glumica Olivia Wilde, izvornog imena Olivia Jane Cockburn, rođena je u New Yorku 10. ožujka 1984. Djetinjstvo je provela u Georgetownu, četvrti Washingtona, a ljeta je provodila u Ardmoreu u Irskoj. Olivia je pohađala i privatnu školu u Washingtonu i internat u Massachusettsu. Kao inspiracija za odabrano umjetničko ime poslužio joj je poznati irski pisac Oscar Wilde. U srednjoj školi odlučila je uzeti prezime Wilde kao posvetu brojnim piscima u svojoj obitelji. Na taj izbor utjecala je značajna prisutnost književnih talenata u njezinoj rodbini. Unatoč tome što je primljena na cijenjeni Bard College u New Yorku, na kraju je napustila svoje akademske bavljenje u korist svoje strasti prema glumi.

Olivijini roditelji, Leslie Cockburn i Andrew Cockburn, oboje potječu iz novinarstva, pri čemu je Leslie producentica i novinarka, a Andrew je također novinar. Andrew je sin Claudea Cockburna, poznatog britanskog pisca i novinara. Osim Olivije, imaju i stariju kćer i mlađeg sina s značajnom razlikom u godinama. Godine 2003. imala je priliku pokazati svoj talent na televiziji kroz šest epizoda u Foxovoj seriji ‘Skin’, što je označilo njezin debi u mediju. Iste godine doživjela je iskorak u svojoj glumačkoj karijeri ostavivši trag na velikom platnu filmom ‘Djevojka iz susjedstva’. Ipak, njezino uvrštavanje u cijenjenu postavu popularne televizijske serije ‘Dr. House’ se naširoko smatra katalizatorom njezina kasnijeg uspjeha. Utjelovljujući lik Remi Hedley, pokazala je svoj talent u nevjerojatnoj 81 epizodi, utirući put brojnim prilikama. U godinama 2010. i 2011. preuzela je istaknute uloge u filmskim hitovima kao što su ‘Tron: Succession’ i ‘Vrijeme je novac’.

Odvažnim potezom odlučila se usporedo s glumačkom karijerom otisnuti i u produkciju. U 2019. godini prihvatila se izazova kojem se rijetki glumci usude uhvatiti u koštac – režije. Ovo je označilo početak novog poglavlja dok je snimala svoj prvi film, “Maturantkinje”, koji joj je donio prestižnu nagradu Independent Spirit za najbolji prvi igrani film. Međutim, svi njezini budući napori stavljeni su na čekanje zbog neočekivanog izbijanja pandemije koronavirusa.