Uobičajeno je da Eurosong plijeni pažnju šire javnosti koja s nestrpljenjem prati i izvođače i voditelje. Dragana Kosjerina ponovno je svojim blistavim nastupom na pozornici osvojila svjetla pozornosti, obnovivši intrigu oko svog privatnog života.

Svima je poznato da je Dragana Kosjerina već dugi niz godina u radosnoj i ispunjenoj emotivnoj zajednici. Predmet njezine naklonosti je atraktivni stomatolog Bojan Perduv za kojeg se zaručila 2019. godine. Prema riječima karizmatične voditeljice, formalnosti bračnog statusa postaju beznačajne u prisustvu ljubavi i razumijevanja, zbog čega su ona i Bojan odlučili da se još ne vjenčaju. Suprotno percepciji života ispunjenog lakoćom i obiljem, Draganina stvarnost je sve samo ne. Rođena u Sarajevu prije 37 godina, bila je prisiljena napustiti rodni grad početkom rata.

Kao petogodišnja djevojčica stigla je u Beograd, a njena sjećanja na to vrijeme ispunjena su nizom izazovnih okolnosti. Početni izvor nevolje nastao je iz iskustva raseljenja kao izbjeglice. Osim toga, odsutnost mog oca u razdoblju od četiri godine pogoršala je emocionalni teret. Međutim, nakon našeg dugo očekivanog ponovnog okupljanja, gdje smo vidjeli prisutnost cijele naše obitelji, živu i zdravu, novo poglavlje postojanja pozivalo je da se iskuje. Nakon iščekivanja obećavajuće budućnosti, dogodio se neočekivani neuspjeh kada su Draganini roditelji odlučili raskinuti brak. Ne želim zvučati jadno, ali moje rane godine bile su obilježene značajnom nestabilnošću, što je rezultiralo brzim procesom mog sazrijevanja.

Rečeno je da djeca koja dolaze iz razorenih kućanstava daju prednost svojim obiteljima iznad svega. Ova izjava vrijedi. Svaki dan moj telefon neprestano zuji od poziva i poruka mojih prijatelja dok smo neprestano u kontaktu. Rođena u Sarajevu 1987. godine, Dragana Kosjerina preselila se u Beograd u dobi od pet godina. Započevši svoju karijeru modela sa samo 17 godina, brzo je postala poznata. Njezin niz postignuća kulminirao je pobjedom na izboru Miss Teen 2004. godine, učvrstivši svoju poziciju jednog od najboljih modela koje zastupa cijenjena agencija Models. Unatoč tome što je kao izvrsna studentica diplomirala na Zubotehničkom fakultetu, njezine su se težnje usmjerile prema stomatologiji. No, njezin pokušaj da se bavi psihologijom na Filozofskom fakultetu nije urodio uspjehom. Ne pokolebavši se, usmjerila se na Fakultet za kulturu i medije, gdje je uspješno diplomirala. Nadovezujući se na svoja postignuća, završila je magistarski akademski studij na prestižnoj UNESCO-ovoj Katedri za kulturnu politiku i menadžment na Sveučilištu umjetnosti u Beogradu.

Surađujući s producentom Savom Jovanovićem, debitirala je pred kamerama i razvila blisku suradnju dok je bila model. Zajedno su snimili pilot emisiju Music Chart, što ju je inspiriralo da iskoristi priliku kao zaštitno lice sportskog televizijskog kanala Sport Club. Tu je dužnost obnašala od 2011. do 2014. prije nego što je prešla na Radio-televiziju Srbije (RTS). Poslovnu ponudu 2014. godine uputio mu je Nikola Mirkov, zamjenik direktora Radio-televizije Srbije, što je on rado prihvatio, što je dovelo do njegovog uključivanja u zabavni program RTS-a. U svojoj ulozi unutar odjela Zabave, aktivno sudjeluje u uredništvu Sporta i Zabave. U početku je bila uključena u program Sportskog dnevnika, a kasnije je prešla u “Nedeljno pomodoro”. Trenutno joj je fokus isključivo na zabavnom programu RTS-a. Trenutno je voditelj kviza “Volim Srbiju” i zabavnog programa “Luda ​​noć” na RTS-u. Od 2016. do kraja 2019. godine preuzima ulogu voditelja Jutarnjeg programa. Osim toga, 2018., 2019. i 2020. godine bio je dio voditeljskog tima Beovizije, srpskog natjecanja koje određuje predstavnika za Pjesmu Eurovizije.