Nikolija Jovanović, talentovana umetnica poreklom iz Srbije, stekla je ime u oblasti pop-folk muzike. Međutim, njen talent se proteže dalje od samo pjevanja jer je također prepoznata po svojim izuzetnim manekenskim i plesnim vještinama. Rođena 19. oktobra 1989. godine u Zagrebu, Nikolija trenutno živi u živopisnom Beogradu.

Svojoj slavi, Nikolija je u srećnom braku sa cenjenim pevačem Reljom Popovićem. Vredi napomenuti da je značajnu ulogu u oblikovanju Nikolijinog muzičkog puta imala i njena majka, proslavljena pevačica Vesna Zmijanac. Štaviše, njen otac Vlada Jovanović je ranije bio na prestižnoj poziciji šefa marketinga u PGP RTS-u. U Nikolijinoj porodici su i dvoje braće i sestara, i to njena sestra Teodora i brat Luka, koji su sa očeve strane. Kao i njena majka, Nikolija je plijenila pažnju javnosti svojim zadivljujućim nastupima.

Jedan poseban incident koji je izazvao veliko interesovanje dogodio se nakon koncerta u Beogradu, gde su paparaci uspeli da uhvate trenutak Nikolije kako provokativno pleše sa članom popularnog benda “50 Cent” tokom privatnog događaja. Urbana estetika Nikolije Jovanović, koja obuhvata njen modni izbor, nanošenje šminke i celokupni imidž, služi kao izuzetan izvor inspiracije mladim ženama koje cene svoj izgled.

Njen prepoznatljiv stil posebno je privlačan za pojedince koji se trude da se istaknu i budu prepoznati po svom jedinstvenom smislu za modu. Ono što je istinski izdvaja od ostalih popularnih umjetnika sa modernim zvukom je njena sposobnost da besprijekorno utjelovljuje ove kvalitete, ostavljajući trajan i jedinstven utisak. Evidentno je da često prolazi kroz transformacije izgleda, ali to nije neočekivano s obzirom na njenu javnu ličnost. Nikolija Jovanović često voli da se poigrava različitim aspektima svog izgleda, a njena kosa je jedno područje u kojem uživa u eksperimentisanju.