Nadovezujući se na svoj početni uspjeh, Ivana je nastavila da blista na svjetskoj sceni dvije godine kasnije na Svjetskom prvenstvu u Pekingu. Još jednom je pokazala svoj nesvakidašnji talenat i odlučnost, osiguravši još jednu zasluženu pobjedu koja joj je učvrstila status izuzetne atletičarke. Ovo izvanredno postignuće dodatno je učvrstilo njeno mjesto u istorijskim knjigama i poslužilo kao dokaz njene nepokolebljive posvećenosti i nemilosrdne težnje za izvrsnošću.

Ivana je 2015. godine pokazala svoju dominaciju na Evropskom dvoranskom prvenstvu održanom u Pragu. Svojim izuzetnim umijećem i nepokolebljivom usredotočenošću, ne samo da je osvojila zlatnu medalju, već je postavila i novi rekord u disciplini skok u dalj. Ovo izvanredno postignuće ne samo da je istaklo njene izuzetne sposobnosti, već ju je i učvrstilo kao snagu s kojom se treba računati u svijetu atletike. Zaključno, Ivanina revolucionarna dostignuća u 2013. godini, njeni trijumfalni nastupi u narednim godinama i njena kontinuirana dominacija na prestižnim događajima neosporno su je postavili kao pionir u svijetu atletike.

Njen izuzetan uspeh ne samo da je doneo ponos i slavu Srbiji, već je poslužio i kao inspiracija sportistima širom sveta. Ivanin izvanredan put svedoči o njenoj nepokolebljivoj posvećenosti, neuporedivom talentu i nemilosrdnoj potrazi za izvrsnošću, što je čini ikonom u svetu sporta. Tokom naredne dvije godine, Ivana je nastavila da potvrđuje svoju nadmoć u sportu osiguravajući uzastopne pobjede u visokokonkurentnoj Dijamantskoj ligi.

Njene uzastopne pobjede u ovoj prestižnoj ligi poslužile su kao dokaz njene dosljednosti, profesionalizma i talenta bez premca. Ova izuzetna dostignuća dodatno su učvrstila njenu reputaciju prave šampionke, inspirišući nebrojene ambiciozne sportiste i ostavljajući neizbrisiv trag u svetu atletike.