Operacija Anastasije Ražnatović bila je  nešto što nije mogla izbjeći. Tokom svoje adolescencije Anastasija Ražnatović otvoreno je govorila o izazovnom razdoblju koje je proživjela, vremenu obilježenom uobičajenim nesigurnostima s kojima se svaka mlada djevojka susreće.

  • Među tim nesigurnostima bilo je i njezino nezadovoljstvo oblikom nosa, zabrinutost koju je riješila pomoću sredstava estetske kirurgije. S nepunih trinaest godina Anastasija Ražnatović podvrgnula se kirurškom zahvatu kako bi riješila kako estetski problem nosa, tako i problem devijacije zbog kojeg se osjećala nesigurno. U dubinama interneta kruži fotografija iz mojih tinejdžerskih godina. Imala sam samo 13 godina, gotovo 80 kilograma, a moje vještine šminkanja bile su daleko od impresivnih.

Brzo u sadašnjost, skinuo sam 20 kilograma, ostavljajući iza sebe svaki osjećaj srama ili želju da prikrijem svoj prijašnji izgled. Na toj su fotografiji moje crte lica bile manje profinjene – teži stas, veći nos i manja usta. Neosporno je da je sve na toj slici bilo manje nego laskavo. A sada da se pozabavimo gorućim pitanjem koje mnogi postavljaju: na koliko je operacija Anastasija Ražnatović prošla? Suosjećam sa ženama koje imaju osjećaj nesigurnosti u vezi sa svojim nosom ili grudima… i u potpunosti ih podržavam.

  • To je uobičajena pojava, iako je ne priznaju svi otvoreno. Na toj slici koja kruži, moj nos kao da se proteže sve do Batajnice. Nisam bio zadovoljan svojim nosom, pa sam se podvrgnuo jednoj operaciji da ga promijenim. Da pojasnimo, operirala sam samo nos – naglasila je i nastavila: Obraćajući se medijima, otvoreno je govorila o svojoj osobnoj nesigurnosti u pogledu svog nosa i kako je poduzela korake da ga popravi.

Priznajući da je i kod nje došlo do odstupanja, istaknula je da njezina odluka o korekciji nije bila samo na temelju toga. Jednostavno rečeno, imala je želju napraviti promjenu i slijedila je. Anastasija Ražnatović je srpska pop pjevačica rođena 25. svibnja 1998. u Beogradu. Majka Svetlana Ceca Ražnatović i teta pružale su joj nepokolebljivu podršku tijekom djetinjstva, a posebno nakon operacije, potičući je da njeguje samopouzdanje. Anastasija trenutno živi u Beogradu, gdje nastavlja svoju glazbenu karijeru.

  • Poznata srpska pop pjevačica, Svetlana Ražnatović, ističe se kao njena majka, dok je njen otac Željko Ražnatović Arkan, višestruka osoba koja je bila umiješana u kriminalne radnje, politiku i osnivanje ratne paravojne skupine poznate kao “Srpska Dobrovoljačka garda” ili “Arkanovi tigrovi”. Tragično, kad je imala samo dvije godine, njezin je otac postao žrtva atentata. U obitelji ima starijeg brata Veljka, a život dijeli i s polubraćom Vojinom, Nikolom i Mihajlom, te polusestrama Milenom, Mašom, Sofijom i Anđelom.

Tijekom svojih godina odrastanja, ne samo da je iskusila obilje ljubavi od svoje majke, već je primila i istu nepokolebljivu ljubav od svoje tete Lidije. Njezino obrazovanje uključivalo je pohađanje britanske škole i glazbene škole u Beogradu. Trenutno je na studiju na Poslovnom fakultetu. Anastasija, kćerka Svetlane i Željka Ražnatovića, od malih je nogu bila istaknuta ličnost u domaćoj javnosti.

  • O njezinom privatnom životu se dosta govorilo, a kad se otisnula u svijet glazbe, rasprave o tome da će ona biti Cecina nasljednica postale su svakodnevica. Anastasija je 2012. godine bila u vezi s Nemanjom Zaladom, sinom bivšeg golmana Partizana Radeta Zalade. Zatim je 2014. počela vezu s šest godina starijim Kostadinom Terzićem, sinom Zvezdana Terzića. Igrom slučaja, Anastasijin brat Veljko je u isto vrijeme bio zaručen za Kostadinovu sestru Mašu. Anastasija je izrazila nameru da se uda za Kostadina kada završi studije, ali je njihovoj vezi došao kraj sredinom 2016. godine.