Danas će naš fokus biti na najnovijim vijestima u vezi s nevjerovatno popularnim reality programom, ništa drugo nego nadaleko gledani reality show Zadruga. Zvuk i uzbuđenje oko skorog pokretanja ovog novog poglavlja u sagi Zadruga su opipljivi, ostavljajući sve nas željne da svjedočimo uzbudljivim preokretima, dramatičnim konfrontacijama i neočekivanim savezima koji će se sigurno odviti u okvirima ovog reality TV fenomena.

Dugo očekivana šesta sezona popularnog rijalitija Zadruga premijera je zakazana za 9. septembar, a oko novih učesnika vladalo je veliko uzbuđenje. Iako se pominju mnoga poznata lica iz prethodnih sezona, postoji i val iščekivanja za novu grupu takmičara od kojih se očekuje značajan uticaj. Producenti emisije već su počeli da snimaju profile za novajlije, pružajući publici kratak pogled u njihove živote i ličnosti. Među imenima koja su otkrivena je i Tamara Nikolić, poznatija pod umjetničkim imenom DJ Tamaris.

Tamara se pridružuje predstojećoj sezoni s namjerom da se promovira i ostavi trag u industriji. Svojim riječima, izrazila je svoje uzbuđenje i odlučnost da iskoristi ovu priliku i zablista u emisiji. Pored poznavanja svojih bivših saradnika, kao što su Boro, Filip Đukić i Milan Petković, odlučio sam da se uključim u ovaj muzički poduhvat kako bih ubrzao proces svoje promocije.

Ne samo da će predstojeća sezona pokazati moje talente, već će predstaviti i Anu Spasojević, bivšu učesnicu rijalitija koja je izrazila želju da ponovo otkrije svoje pravo, kao i prethodne sezone. Ana je čak pokrenula sudski postupak protiv Marka Osmakčića i Viktorije Mitrović. Ističući svoju nameru, Ana je izjavila: “Ulazim u ovo takmičenje da budem autentična, kao što sam bila i prošle godine. Nemam interesa da izmišljam priču.” Da biste se udubili u detalje, nastavite čitati preostali dio teksta.