Tekstopisac Ljiljana Jevremović otkrila je u iskrenom intervjuu za portal Nova.rs detalje svoje veze s Draganom Kojićem Kebom, s kojim ima ćerku Inu. Nekada je za jednu napisanu rečenicu zarađivala 300 evra, dok danas radi kao prodavačica u poslastičarnici za 300 dinara po satu.

U emotivnoj ispovesti, Ljiljana se prisetila početka veze s Kebom. On ju je uporno osvajao, a njihova komična interakcija prerasla je u naklonost. Međutim, njihova veza ubrzo je postala predmet sudske bitke, jer Keba nije želeo priznati dete. Ljiljana je delila agoniju iz sudnice, gde je Keba postavljao pitanja poput toga da li se udavala, da li je znala da je on još uvek u braku dok su bili zajedno, i zašto je bila s njim. Ljiljana je otkrila da je Ina, njihova ćerka, nikada nije upoznala oca Kebu, što je za nju bolna tema.Ljiljana nam je sa suzama u očima otkrila i da njena ćerka nikada nije upoznala oca Kebu, te da joj je to veoma bolna tema. Ina je druga godina specijalističkih studija psihologije.Jevremovićeva je takođe otkrila da je htela da se sa Kebom dogovori mimo suda, ali da to nije bilo lako.

Jevremovićeva je želela postići dogovor sa Kebom mimo suda, ali tvrdi da je bila maltretirana od strane Kebinog bivšeg supruga Olje Kojić. Opisala je kako je, dok je Ina bila u bolnici, Olja i Kebin menadžerka vršile pritisak na nju, preteći joj i izazivajući dodatni stres dok se borila za Inin život. Ljiljana je podelila i suze zbog takvih teških uspomena.

Danas, umesto pisanja pesama, Ljiljana radi kao prodavačica u poslastičarnici, zarađujući 300 dinara po satu, čime je doživela značajan pad u finansijskom smislu u odnosu na period kada je njena rečenica vredela 300 evra.