Pevačica Ana Sević uživa u porodičnom životu sa suprugom i decom. Kako su došli praznični dani, svi se pripremaju za novogodišnje i božićne praznike, a isto važi i za Anu.

Nedavno je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu svoje iskustvo dekorisanja jelke za predstojeće praznike. Međutim, umesto da sve prođe glatko, Ana je doživela neočekivanu avanturu koja ju je navela da razmisli o promeni boje jelke za narednu godinu. Na fotografiji koju je objavila, možemo videti da je počela sa kićenjem, ali je zaključila da je sve ni manje ni više već “horor” i da još nije ni započela sa dekoracijom.

– Mislim da ćete belu jelku u našoj kući videti samo ove godine… Ovo je horor, a nisam još ni počela – napisala je Ana na svom Instagram profilu uz sliku jelke.

Ana Sević nedavno je zajedno sa suprugom Danijelom Nedeljkovićem proslavila treći rođendan svoje ćerke Sene. Slavlje je bilo organizovano u duhu popularnog crtanog lika Pepa praseta, sa belim balonima i tortom u obliku dvorca. Ova tema za rođendansku proslavu sigurno je bila iznenađenje za malu Senu, a fotografije sa proslave su oduševile Anine pratioce na društvenim mrežama. – Koliko je sreće ovo malo biće donelo u naš život. Beskrajna sreća i radost. Danas slavimo tri najlepše godine ovog našeg voljenog čuda. Sena je napunila tri – napisala je pevačica na svom Instagram profilu.– Mislim da ćete belu jelku u našoj kući videti samo ove godine… Ovo je horor, a nisam još ni počela – napisala je Ana na svom Instagram profilu uz sliku jelke.Incident u domu Ane Sević