Uspjeh Novaka Đokovića je definitivno svima poznat, međutim, njegov mlađi brat Marko Đoković je svojevremeno predstavljao buduću nadu teniskog svijeta, a njegov nesvakidašnji talenat izdvajao ga je iz mnoštva drugih. Međutim, kako je poznato, Novakov uspjeh je na neki način bio prepreka koju nije mogao “preskočiti”, a golemi pritisak javnosti ga je nagnuo da se povuče iz svijeta tenisa. 

Marko trenutno traži utjehu u prekrasnom gradu Marbelli, u društvu zanosne Brazilke Leticije Tesari. Dok velik dio njegovih svakodnevnih aktivnosti ostaje pod velom tajne, poznato je da je i dalje uključen u tenisku akademiju. Marko, brat tenisača Novaka Đokovića, suočavao se sa značajnim psihičkim izazovima i borio se s depresijom, kaže njegov otac Srđan. Srđan je nedavno izrazio nepokolebljivu odlučnost da Marka vrati u Srbiju, jer duboko razumije bol koju je Marko doživio dok je živio u Španjolskoj. To što su ga stalno nazivali Novakovim bratom uzelo je danak Marku, koji je jednostavno želio da ga se prizna kao svog.

Ta ga je čežnja na kraju navela da ode. Srđan je, u pokušaju da uvjeri Marka da se vrati, spomenuo gradnju prostrane kuće u blizini Rume koja je pri kraju. Nada se da će ova primamljiva perspektiva Marku poslužiti kao uvjerljiv razlog za ponovno okupljanje obitelji. Marko je utjehu i užitak pronašao u prisutnosti dizajnerice koja mu je vješto prenijela svoju nepokolebljivu privrženost na zaista jedinstven način. Marko, nedostaju mi ​​riječi kada je u pitanju izražavanje mojih dubokih emocija prema tebi. Ne postoji definitivno podrijetlo dubine mojih osjećaja prema tebi. Kao da je moja ljubav prema tebi oduvijek postojala, bez vidljivog početka ili kraja. Trenuci koje dijelimo prkose objašnjenju, ostavljajući me nesposobnom da uhvatim neopisivo.

Svaki pokušaj da shvatim svoje emocije prema tebi ostavlja me u nedoumici, nesigurnom odakle da počnem iznova. Nažalost, njihova je veza prekinuta zbog stalne razdvojenosti; Markovo rigorozno bavljenje tenisom iziskivalo je česta putovanja, dok su Dragana profesionalne obveze vezale za Beograd. Objavljujući završetak romanse s Markom Đokovićem, cijenjena glumica izrazila je zadovoljstvo i radost zbog novostečenog singl statusa. Umjesto da doživi razočaranje ili očaj, ona uživa u životu i cijeni trenutke provedene s voljenim osobama. Unatoč raskidu veze, Dragana i Marko uspješno su sačuvali srdačnu vezu, a Dragana često izražava divljenje Novakovim izvanrednim uspjesima.

Dragana Mićalović, renomirana srpska glumica, rođena je u Leskovcu 3. ožujka 1991. Dala je značajan doprinos na polju kazališta, filma i televizije, etablirajući se kao istaknuta osoba u toj industriji. Trenutno živi i radi u Beogradu, a poznata je i kao sestra cijenjene srpske glumice Slobode Mićalović Ćetković. Televizijsku je publiku 2010. godine osvojila ulogom Jelene u seriji “Priđi bliže”. Time je započela njena uspješna karijera koja uključuje zapažene uloge u popularnim serijama kao što su “Zvezdara”, “Sinđelići” i “Santa Maria della Salute”. No, iznimne uloge Viktorije, Petre i Une u serijama “Istine i laži”, “Urgentni centar” i “Igra sudbine” doista su je izbacile u središte pozornosti i zaslužile zasluženo priznanje.

Miličina strast prema glumi je obiteljska jer su njezin otac Dragan i starija sestra Sloboda duboko uključeni u glumu. Nasuprot tome, njezina majka radi kao frizerka, a njezina druga starija sestra Mirjana je na menadžerskoj poziciji. Odrastajući u rodnom gradu, Milica je pohađala renomiranu srednju glazbenu školu “Stanislav Binički”, gdje je kultivirala glasovne sposobnosti u zboru i razvijala svoje glasovirsko umijeće. No, s 15 godina donijela je hrabru odluku da se preseli u Beograd. Iako je u početku željela pohađati prestižni Fakultet dramskih umjetnosti, naišla je na neuspjeh i umjesto toga upisala studij menadžmenta na Fakultetu za medije i kulturu koji je uspješno završila 2015. Zanimljivo, Milica je uspjela paralelno nastaviti glumačku karijeru dok je marljivo nastavljajući studij.