Vrlo je vjerovatno da ste u više navrata naišli na priču o Željku Mitroviću koji dominira značajnim dijelom Balkana. Iako ovo može izgledati neobično i narcisoidno, to je neosporna stvarnost. Ogromna imperija koju je Mitrović stvorio preko televizije Pink sada se procenjuje na nekoliko stotina miliona evra, što mu omogućava da proširi svoj uticaj do te mere da se više ne oslanja na oglašavanje.

Već dugi niz godina u braku je sa Milicom, sa kojom je blagosloven roditeljskom radošću kroz rođenje njihove drage ćerke i voljenog sina. Međutim, dinamika njegove porodice nedavno je doživjela divnu ekspanziju dolaskom dragocjenog unuka, donoseći dodatni izvor sreće u njihove živote. Uprkos njegovoj istaknutoj ulozi istaknutog basiste u nadaleko cenjenom i obožavanom bendu “Rokeri sa Morave”, sada ćemo se upustiti u dubinu njegovog ličnog postojanja. Tokom godina formiranja, sklopio je bračnu zajednicu koja nažalost nije izdržala test vremena. Njegova bivša supruga zvala se Sonja Mitrović Hani, ime koje vjerovatno izaziva priznanje i divljenje kod mnogih, jer je bila nadaleko cijenjena kao jedna od najzanimljivijih i najprivlačnijih žena 1990-ih.

Par je imao radost da odgaja dvoje prelepe dece, sina Aleksandra i ćerku Sandru. Međutim, rijetko se može uočiti braću i sestre u očima javnosti. Nažalost, njihovoj ljubavnoj priči došao je kraj kada su odlučili da se rastanu samo četiri godine u braku, koji je sa toliko nade i obećanja započeo 1990. godine.

Nakon razvoda, magazin TV Novosti rasvetlio je Sonjin brak. životna situacija u članku. Pored finansijske podrške koju je dobila u vidu alimentacije, Željko Mitrović, poznati medijski mogul, velikodušno joj je poklonio muzički studio koji se nalazi u užurbanom srcu Beograda.