Širu publiku već dugo pleni sindikat Jelene Karleuše i Duška Tošića, ali se u poslednje vreme njihova pažnja preusmerila na Jelenine najnovije muzičke poduhvate, koji su stekli ogromnu popularnost širom Balkana. Jelena Karleuša, poznata pop ikona, retko je otvoreno pričala o svom bračnom statusu, koji je ostao nepromenjen već duže vreme.

Za razliku od toga, Duško Tošić je odlučio da duže vrijeme šuti pred očima javnosti, iako svaki njegov potez zabilježen na Instagramu pomno prate mediji. Jelena je u ekskluzivnom intervjuu magazinu Story povodom promocije svog poslednjeg albuma “Alpha & Omega” otkrila da emotivno nabijena pesma “Ja” zauzima posebno mesto u njenom srcu, jer je ona lično napisala iskrene tekstove. Iako Jelena nije eksplicitno otkrila inspiraciju za pesmu, spekulacije sugerišu da je to posveta njenom voljenom suprugu Duški. Uprkos tome, njena publika je već prepoznala fascinantnu privlačnost pesme, koja je smatra jednim od najistaknutijih remek-dela u Jeleninoj slavnoj karijeri.

Albumi “Alfa” i “Omega” naišli su na izuzetno pozitivan prijem kod Jeleninih predanih obožavatelja, koji su sa strepnjom iščekivali dolazak njene nove muzike nakon značajne pauze. Naime, album “Alpha” je posebno dobro odjeknuo kod mlađe generacije, pronašavši ogromnu popularnost na TikTok platformi. Nasuprot tome, čini se da je Jelenina zrelija baza fanova formirala dublju emotivnu vezu sa albumom “Omega”. Ovi albumi pružaju široku lepezu muzičke ponude, zadovoljavajući različite sklonosti i osiguravajući da pojedinci sa različitim ukusima mogu pronaći nešto u čemu uživaju.

Osim po uspješnom muzičkom putu, Karleuša je stekla slavu i zbog svog jedinstvenog smisla za modu. Njene smele modne odluke i izuzetne transformacije često postaju tema diskusije u medijima. Jelena je dosljedno naglašavala značaj samopouzdanja i izražavanja vlastitog identiteta kroz svoje modne izbore, te je tokom godina postala široko prepoznata upravo iz tog razloga.