Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelja proslavili su svoju zajednicu jednostavnom, ali srdačnom svečanošću održanom u manastiru Rajinovac kod Beograda. Vjenčanje je bilo ogromna suprotnost ekstravagantnim aferama, jer se par odlučio za intimnije druženje. Mlada i mladoženja izmijenili su svoje iskrene zavjete u prisustvu male grupe svjedoka, pretežno od uže porodice mlade.

Među zapaženim učesnicima bili su Tara Milutinović, Anastasijina kuma i dugogodišnja prijateljica, kao i Nemanjin kum. Pored toga, među prisutnima su bili i Ceca Ražnatović, majka mlade, i Rašid, voljeni lični šofer para, koji su pokazali blisku vezu između njih. Ceca je otvoreno izrazila svoju neizmernu radost i sreću kada je saznala da je njena ćerka otkrila svoju pravu srodnu dušu. Uz iskrene čestitke, ona je iskreno prenijela svoju duboku želju za dugotrajnim i ispunjenim partnerstvom, prepunom ljubavi i obostranog divljenja. U tom periodu bilo je mnogo spekulacija i radoznalosti oko toga gdje se porodica Gudelj nalazi.

Nemoguće je prevideti neobičnu i intrigantnu dinamiku koja postoji između Nemanjine majke Olivere i njegove supruge kad god se pomene Anastasijina i Nemanjina veza. Kako su fudbaler i pevačica krenuli u udvaranje, počele su da kruže glasine koje sugerišu da Olivera gaji strah i zabrinutost u vezi sa izborom svog sina, kao i da između nje i Cece stalno postoje nesuglasice i sukobi mišljenja. Raširene su spekulacije o negativnoj vibraciji između Vanje, mlađe Nemanjine sestre i Cecine ćerke.

Ove spekulacije su dobile više pažnje kada su obojica donijeli odluku da prestanu pratiti jedno drugo na popularnoj platformi društvenih medija Instagram. Sa druge strane, Nemanjin brat Dragiša doživeo je sasvim drugačije iskustvo. Dvojica braće i sestara krenula su na brojna zajednička putovanja, doživljavajući i radosne i tužne trenutke koje su otvoreno dijelili sa svojim pratiocima na raznim platformama društvenih medija.