Visok od 206 centimetara i težak oko 193 kilograma, Hafþór Júlíus Björnsson, star 34 godine, stoji glavom i ramenima iznad svoje supruge Kelsey Henson, instruktorice fitnessa koja je visoka samo 158 centimetara. Nevjerojatno, ona ima nevjerojatnih 140 kilograma manje od njega. Poznat po ulozi “Planine” u popularnoj seriji “Igra prijestolja”, Hafþór i njegova supruga uvijek privlače pozornost kad god se pojave.

Zbog značajne razlike u visini i težini, ovaj se par često smatra iznimno jedinstvenim parom. Nakon što su se vjenčali u listopadu 2018., njihova prisutnost ne prestaje zabavljati promatrače zbog primjetnog kontrasta visine. Promatrači djevojku često uspoređuju s njegovom kćeri i raspituju se za logistiku njihovih poljubaca.

Komentari prolaze nezapaženo od strane para, a glumac je posebno ponosan što je proglašen jednim od najstrašnijih pojedinaca na planetu. U intervjuu za britanske medije otkrio je tajnu svoje impresivne “gromade”.

  • “Daily Mail” je objavio da Planina tvrdi da ima sposobnost podizanja nevjerojatnih tisuću kilograma i da ima dnevni kalorijski unos od deset tisuća kalorija. Kako bi održala svoju trenutnu masu, Planina mora jesti hranu svaka dva sata.

Glumac je zbog svog fizičkog izgleda otvoreno priznao da ne može putovati ekonomskom klasom te da se mora odlučiti za poslovnu klasu. U međuvremenu, njegova supruga je shvatila da Planina ima nezasitan apetit. Uz smijeh, Kelsi je primijetila: “Njegov je apetit nezasitan. Trebao bi nam kamion da zadovolji njegove potrebe za hranom ako bismo se ikada odvažili do supermarketa.”

Na upit o prirodi njihovog intimnog odnosa, Planina je jezgrovito odgovorio: “Ona se uvijek može naći gore”. U rujnu 2017. putevi su im se ukrstili kada mu je Kelsi hrabro prišla u restoranu tražeći autogram. Između Planine i “Palčice” odmah se zapalila veza.


BONUS TEKST : Hafthor Julius Bjornsson osvaja pozornost medija ! 

Nakon što je znatno smršavio, Hafthor Julius Bjornsson, visok impresivnih 206 centimetara i prethodno težak 205 kilograma, doživio je nevjerojatnu transformaciju, pojavivši se kao potpuno druga osoba.

Hafthor Julius Bjornsson, islandski pojedinac poznat kao Planina iz dobro poznate televizijske serije “Igra prijestolja”, doživio je primjetno smanjenje veličine u usporedbi s prethodnim stasom.

Nakon što je 2018. izašao kao pobjednik u natjecanju za titulu najjačeg čovjeka na svijetu, glumac i bodybuilder oglasio se na Instagramu kako bi ponosno podijelio svoje izvanredno putovanje značajnog gubitka težine.

Prikazujući zbirku fotografija koje prikazuju njegovo izvanredno putovanje, ono što je istinski zadivilo sve je zadivljujući razvoj njegovih dobro definiranih trbušnih mišića.

Stojeći na impresivnoj visini od 206 centimetara, Bjornsson je napravio nevjerojatnu transformaciju za svoj nadolazeći boksački meč. Prethodno težak 205 kilograma, krenuo je na put mršavljenja s ciljem izgradnje mišića i povećanja mišićne mase. U nedavnom intervjuu za časopis Muscle & Health otkrio je da je u pripremama za meč skinuo gotovo 50 kilograma.

Unatoč znatnom gubitku kilograma, glumac i dalje djeluje nevjerojatno krupno u odnosu na svoju suprugu Kelsey Henson (31), koja je niža od njega nevjerojatnih 48 centimetara. Njihove zajedničke slike na društvenim mrežama nerijetko izazivaju sprdnje, no oni stalno ističu da razlika u visini ne predstavlja nikakav problem za njihovu vezu.

Od 2018. Hafthor i Kelsey su u sretnom braku. Lani su dobili sina čije ime ostaje tajna, osim Hafthorove kćeri Therese Lif iz prethodne veze s Thelmom Bjork Steimann.