Tokom dugo očekivane televizijske emisije, Ognjenu Amidžiću je pružena izuzetna šansa da bude domaćin izuzetnog skupa uglednih ličnosti iz industrije zabave. Ova izvanredna lista učesnika obuhvatala je izuzetno darovite Nući, očaravajuću Sanju Vučić, Sindi koja oduzima dah, neodoljivo privlačnu Slađu Delibašić i njenu podjednako talentovanu ćerku. Štaviše i  uvaženi televizijski voditelj je dobio privilegiju da oduševljenoj publici predstavi zanosnog Milana Miloševića.

Usred opipljivog žara i nestrpljivog iščekivanja koji odjekuje čitavom nacijom, svaki pojedinac sa zebnjom bilježi sekunde, minute i sate dok dugo očekivane Miloševićeve izjave konačno ne začuše svoje uši. Međutim i usred ove očaravajuće atmosfere napunjene električnom energijom, Vatra zadivljuje i hipnotizira mnoštvo izuzetnim i neusporedivim otkrivanjem, čineći svakog pojedinca potpuno opčinjenim, a njihov um obuzima duboki osjećaj čuđenja i radoznalosti.

Nuci, draga moja, možda će ti biti sasvim neočekivano i zapanjujuće saznati da je Amidža, koja je poznata po svojim izuzetnim vještinama u oblasti scenske umjetnosti, zapravo tvoja tetka. Ovo izvanredno otkriće, iako nije široko poznato, donosi zadivljujući i zadivljujući aspekt u naslijeđe naše porodice, dajući nam dublje razumijevanje zamršenih veza unutar naše loze.

Reper je bio u stalnom zaprepašćenju i zbunjenosti kada je reč o Ognjenovom opsežnom znanju, smatrajući da mu je krajnje neshvatljivo kako jedna osoba može da poseduje tako ogromno bogatstvo informacija. Ovaj zagonetni fenomen progutao je njegove misli i  tjerajući ga da preispita valjanost i preciznost informacija koje su mu dali. Ipak, svako dugotrajno oklevanje ili neizvesnost brzo je iskorenjeno jer je Ognjen, i sa nepokolebljivim samopouzdanjem, nedvosmisleno potvrdio istinitost i preciznost svakog detalja.