Prevara je teško iskustvo koje retko ko može prihvatiti s ravnodušnošću, a mlada žena je doživela šok kada je otkrila sa kim je njen muž bio intiman.”Mlada sam, imam 23 godine, a u braku sam već sedam godina s mužem koji ima 28 godina. Tokom tog perioda, zajedno smo dobili troje dece. Prvi put sam zatrudnela sa samo 16 godina, ali smo oboje bili spremni na odgovornost i započeli smo zajednički život”, počinje svoju priču ova žena.VRATILA SAM SE RANIJE KUĆI I ZATEKLA MUŽA S MOJOM MAJKOM U KREVETU: Vrisnula sam, a onda se desilo nešto JOŠ GORE

Ona opisuje kako je s vremenom primetila da njen partner možda nije spreman za ovakve obaveze, budući da je često izlazio i provodio vreme s društvom, zanemarujući svoju porodičnu dužnost. “Za razliku od njega, moj život se drastično promenio. Sa 17 godina brinula sam o prvoj bebi, do 20. godine već sam imala dvoje dece, a sada imam i treće dete koje ima samo godinu i po dana”, kaže ona.

Što se tiče njihovog intimnog života, priznaje da je izgubila interesovanje nakon rođenja drugog deteta, što je počelo da smeta njenom mužu. “Često se žali kako uvek stavljam potrebe naše dece ispred njegovih, što smatram normalnim. Drugi problem je taj što je izgubio posao na početku karantina, pa smo se preselili kod moje majke”, iskreno priznaje.

Nakon selidbe, stvari su se popravile, ali uskoro je otkrila zašto. “Jednog popodneva sam morala da odustanem od sastanka s prijateljicom jer se mojem najmlađem detetu nije bilo dobro. Kad sam se vratila kući, čula sam zvuke iz spavaće sobe. Ušla sam i zatekla muža i majku zajedno. Počela sam histerisati i odmah sam ga izbacila iz kuće”, priznaje ona.

Njen muž se preselio kod prijatelja, a ona je i dalje živela kod majke, koja neprestano plače i moli za oproštaj. “Očajna sam jer shvatam da je ovo trajalo dugo. Ono što me najviše povređuje je činjenica da svaki dan moram gledati majku. Nemam gde živeti osim kod nje, ali ne vidim kako bih mogla oprostiti majci za ono što mi je uradila. Ne znam šta da radim”, završava svoju priču, prenosi Informer.