Bogdan Bogdanović, renomirani srpski košarkaš, imenovan je za kapitena reprezentacije Srbije na iščekivanom Svetskom prvenstvu koje je pred nama. Tokom obreda venčanja Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin, Bogdanović se ukrstio sa talentovanom glumicom Jovanom Stojiljković, a njihov susret izazvao je duboku emotivnu vezu između njih.

Međutim, njihova ljubavna priča prekinuta je nakon samo šest mjeseci, jer se pokazalo da su izazovi održavanja veze na daljinu bili preveliki za par. Jovanina posvećenost izgradnji svoje karijere u Srbiji bila je u sukobu sa Bogdanovom odlukom da ostane u Americi, što im je neverovatno otežalo održavanje veze. Na kraju su obje strane postigle zajednički dogovor da idu svojim putem, priznajući da su njihove okolnosti jednostavno previše zahtjevne.

Dok su kružile glasine o Bogdanovoj navodnoj vezi sa voditeljkom Tatjanom Bašević, zvanična potvrda nikada nije stigla ni od jedne ni od druge, zbog čega je njihova navodna romansa bila obavijena velom misterije. Vredi napomenuti da je Bogdan pre susreta sa Jovanom doživeo i prolaznu romansu sa Olgom, ćerkom Predraga Danilovića. Bogdanović, poznata osoba, trenutno je u ljubavnom i ljubaznom romantičnom partnerstvu zajedno sa Britanom Netom, iskusnom dizajnerkom i manekenkom koja je ranije nosila prestižnu titulu prve pratilje na renomiranom izboru za Miss New Jerseya.

Zanimljivo je da uprkos Bogdanovićevoj sklonosti ka održavanju osećaja privatnosti oko svog ličnog života, različiti izvori ukazuju na to da njihov odnos cveta i da ga karakteriše neosporna i duboka povezanost. Ostaje neizvesno, međutim, da li će Britana na kraju poslužiti kao katalizator za transformaciju Bogdanovićeve večne neženje u stanje stabilnosti i posvećenosti mirnijem životu, potencijalno obuhvatajući veze braka i radosti roditeljstva.