Nakon što je pre mnogo godina otišao iz Srbije, Nikola Đuričko trenutno živi u Los Anđelesu zajedno sa suprugom i njihovo dvoje potomaka. Glumčevo uzbuđenje je opipljivo dok elaborira o privlačnosti ovog užurbanog grada, koji se može pohvaliti sa nevjerovatnih 300 sunčanih dana svake godine i koji služi kao epicentar industrije zabave, gdje se nalaze najveći televizijski i filmski studiji.

Sa nepokolebljivim samopouzdanjem, on željno očekuje da će se uroniti u živopisno i dinamično okruženje koje Los Anđeles ima da ponudi, željan istraživanja i osvajanja novih visina u svojoj glumačkoj karijeri. Kao glumačka porodica, naša dnevna rutina odražava svakodnevnu rutinu bilo koje druge porodice, iako sa jedinstvenim dodirom. Susrećemo se sa tipičnim usponima i padovima, trijumfima i izazovima koje donosi ovo uzbudljivo zanimanje. Međutim, uprkos povremenim preprekama, neosporno je da cijela naša porodica u potpunosti uživa u našem novom životu i mogućnostima koje on donosi.

Naša jutra započinju divnim porodičnim doručkom, gdje se svi okupljamo oko stola kako bismo se nahranili za dan koji je pred nama. Nakon toga Ljilja peške prati Đorđa do obližnje škole, dok ja lično preuzimam odgovornost da Nađu odvezem autom do njene škole. Tokom ove vožnje automobilom, koristim vrijeme tako što se uranjam u obrazovne španjolske CD-ove, unapređujem svoje jezičke vještine i proširujem svoje znanje. Ostatak našeg dana je prepun raznih aktivnosti koje nas drže angažiranima i produktivnima.

Od obavljanja obaveza i marljivog učenja za predstojeći vozački ispit, do izdvajanja vremena za istraživanje živopisnog grada koji sada zovemo domom, naši su dani ispunjeni mnoštvom zadataka. Osim toga, postoje administrativne obaveze koje treba pohađati, kao što je razvrstavanje papirologije i čitanje skripti, kao i uživanje u kvalitetnom slobodnom vremenu sa našim dragim prijateljima.