Kada pojedinac odluči da osnuje porodicu i preuzme ulogu roditelja, suočava se sa brojnim i neizbežnim obavezama. Luka Jović, ponosni otac, ima tri sina. Vrijedi razmisliti o tome da li je u stanju da efikasno dodijeli dovoljno vremena i nepodijeljenu pažnju svakom svom potomstvu. Osim toga, to postavlja pitanja u vezi sa umiješanošću njegovog najstarijeg sina u ovu priču, posebno imajući u vidu da on živi sa svojom majkom.

Tokom mjeseca februara, David je imao dvostruko slavlje jer je napunio četiri godine i također je učestvovao u sakramentu krštenja. Cela porodica, koju čine majka Anđela, njen suprug Nemanja Branković i njihova ćerka Lola, okupila se da obeleži ove posebne prilike. Međutim, bilo je nemoguće zanemariti odsustvo Davidovog oca tokom svečanosti. Ovo odsustvo izazvalo je razne komentare i postavilo istaknuto pitanje da li će Luka biti odsutan i sa predstojećih ceremonija krštenja njegove druge djece, Alekseja i Teodora, koji su Davidova polubraća i sestre.

Vrlo je vjerovatno da je zbog odgovornosti prema klubu postao preokupiran. Oni koji ga poznaju svjedoče o njegovim izuzetnim roditeljskim vještinama, a čini se da se dogodio nepredviđeni događaj nad kojim on nije imao kontrolu. U nedavnom otkrivanju, Sofia je otkrila informacije o Lukinoj kontinuiranoj vezi sa njenim najstarijim djetetom. Manekenka koja oduzima dah obradovala je svoje pristalice dijeleći izvanredne slike svoje djece, uključujući i onu na kojoj je prikazan njihov stariji brat.

U natpisu uz foto album, ona je izrazila najčistiji oblik naklonosti i ljubavi. Ako je izreka da jedna slika može obuhvatiti bezbroj emocija zaista tačna, onda ova duboko dirljiva slika služi kao živopisan prikaz neraskidivih porodičnih veza Luke Jovića i njegove nepokolebljive privrženosti njegovom najdražem blagu, odnosno njegovom voljenom potomku Davidu, Alekseju , i Teodoro.