Majka troje dece nedavno je podelila inovativni pristup čišćenju tepiha na TikToku, osvojivši pažnju korisnika ovog popularnog društvenog medija. Kroz svoj profil gde deli korisne savete o čišćenju i vaspitanju dece, majka je otkrila svoju mesečnu rutinu čišćenja tepiha.

U video snimku, koji je privukao više od 10 miliona pregleda, prikazano je kako majka preliva kipuću vodu u posudu s tabletama za mašinu za pranje posuđa. Zatim je umočila krpu u ovu tečnost i omotala je oko poklopca lonca. Držeći poklopac za dršku vruće krpe, prelazila je preko tepiha, koristeći paru iz krpe kako bi uklonila sve mrlje.

Nakon temeljnog trljanja, tepih je zapravo izgledao kao nov, ostavljajući TikTok korisnike oduševljene. Jedan korisnik je komentarisao: “Genijalno! Imam dvoje dece i tri psa, i definitivno ću ovo isprobati!” Ova inovativna tehnika čišćenja naišla je na odobravanje zajednice, nudeći praktično rešenje za održavanje tepiha u savršenom stanju, posebno u domovima s malom decom i ljubimcima.

@home_motivationn

Best way to clean your sofa ✨️✨️ #fypage #cleantok #cleaning #sofacleaning #asmr #foryou #clean #cleaningtiktok #cleanwithme #cleaningmotivation #cleaninghack #hacks

♬ Running Up That Hill (A Deal With God) – Kate Bush