Legendarna američka glumica Linda Evans nedavno je proslavila svoj osamdeseti rođendan, istinski dosežući zavidnu životnu prekretnicu. Evans, koja je postala globalno prepoznatljiva po ulozi Krystle Carrington u kultnoj seriji “Dinastija” iz 1980-ih, ima za sobom impresivnu karijeru koja obuhvata više od šest decenija.

Kada je “Dinastija” prvi put zasjala na televizijskim ekranima 1981. godine, čak 150 miliona gledalaca širom sveta svakodnevno se okupljalo pred malim ekranima kako bi uživali u glamuru i intrigi ove izuzetne porodice. Linda Evans je tada postala sinonim za eleganciju, sofisticiranost i smirenost, osvajajući publiku širom sveta.

Međutim, malo ko zna da je njen lični život bio isprepleten s izazovima i nevoljama. Dva neuspela braka ozbiljno su uticala na njenu privatnost i sreću. Prvi suprug joj je zabranio nastavak glumačke karijere, dok je drugi partner insistirao na nizu plastičnih operacija, koje su zauvek promenile njen izgled. Pored toga, Evans je dugo kuburila s depresijom, tiho noseći teret svojih emotivnih izazova.

Ove skrivene istine došle su na videlo tek 2017. godine kada se na internetu pojavio video njenog hapšenja. Godine 2014., Linda, koja se dugo borila s ovisnošću o lijekovima protiv bolova, uhapšena je zbog prekoračenja dozvoljene brzine dok je bila pod utjecajem opijata. Tokom incidenta, otkrivena je kolekcija tableta u zadnjem dijelu njenog džipa, dodatno naglašavajući njene lične izazove.

Linda Evans ostaje ikona zabave, ali ova priča otkriva da iza blistave fasade Holivuda stoji kompleksna i emotivna stvarnost jedne od najcenjenijih glumica svoje ere.Tokom incidenta, u zadnjem delu njenog džipa pronađena je kolekcija tableta. Ovaj nemili događaj dodatno je osvetlio neke tamne aspekte u životu ove ikone ekrana.