Pesma “Kriva”, koju je Dragana Mirković nedavno snimila u saradnji sa Cobijem, postala je glavna tema u muzičkim krugovima nakon duge pauze. Ovaj muzički poduhvat izazvao je lavinu komentara, a jedno je sigurno – svi su iznenađeni ovom neočekivanom saradnjom. Dok obožavaoci uživaju u pesmi koja je, prema opštem mišljenju, pomakla granice i donela osveženje, Dragana je otkrila kako je došlo do ove saradnje koja je rezultirala hitom.

“Najzaslužniji za sve su Marko i Manuela. Oni često izlaze sa društvom i upućeni su u modernu muziku. Ja sam ranije slušala Cobija i izuzetno mi se sviđalo sve što radi, ali oni su bili prvi koji su postavili pitanje: A zašto ga ti ne pozoveš da uradite nešto zajedno. Iskreno, pre toga mi ni na pamet ne bi palo da je tako nešto moguće. Kada smo se sreli prvi put, Marko je čak bio sa mnom i posle nekoliko minuta bilo je kao da se poznajemo godinama. Sve dalje teklo je savršeno, i konačan rezultat je pred publikom”, ispričala je Dragana.

Regionalna muzička zvezda premijerno će izvesti pesmu “Kriva” uživo na koncertima zakazanim za 29. i 30. decembar, za koje vlada ogromno interesovanje. Karte za ove spektakle mogu se kupiti preko platforme efinity, a za sve zainteresovane otvoren je i kol centar na broju +381 66 8888 383.

Ukoliko želite pogledati spot za pesmu “Kriva”, posetite određene muzičke platforme.