Saša Popović, nesumnjivo, uživa u penzionerskim danima, jer je fokus prebacio na karijeru svoje supruge. Prošle godine je Suzana Jovanović objavila album, koji je Popović finansirao u šali iz penzije. Očigledno je da je bivši vlasnik i direktor “Granda” pronašao novu strast u podršci poduhvatima svoje supruge. Uprkos pozamašnoj svoti, penzioner se nasmejao i izjavio da od penzije mora da finansira novi album svoje supruge.

 

 

“To je mnogo novca”, našalio se, prije nego što je priznao da mu mjesečna penzija iznosi samo 700 eura. Tada je otkrio da je projekat njegove supruge koštao 140 penzija. Saša je razgovarao za “AdriaMedia TV” i dodatno otkrio da ne zamišlja da će ga neko naslijediti. Nadalje, osvrnuo se na susret sa poznatom babom Vangom, koji ranije nije bio objavljen u javnosti. Tokom koncerta u Bugarskoj, obavešteni smo da je sastanak sa Babom Vangom zakazan za 11 sati. Brena i ja smo se pripremale za posjetu tako što smo uzele po dvije kocke šećera, zamotale ih u salvetu i stavile ih pod jastuke prethodne večeri. Po dolasku u Vanginu rezidenciju, savjetovano nam je da ne nudimo nikakve novčane ili materijalne poklone jer ih je ona već primala od države i imala je svoj auto, kuću i obezbjeđenje. Nakon prolaska carine, hodali smo kilometar do šatora u kojima je hiljade ljudi čekalo na svoj termin, neki su zakazani za dvije sedmice. Tito je četiri puta posjetio Vangu i poslušao njen savjet. Vanga je tečno pričala srpski. Popović se priseća: „Kada smo stigli, srdačno nas je pozdravila, a ja sam bio nestrpljiv da prvi progovorim. Čim stavim naočare, ona mi kaže da ih skinem. Ja se bunim, ali ona insistira da se neljubazna i mora da zapamti sve što mi kaže.Naglo počinje da priča ubrzanim tempom.Podseća me da imam 37 godina i da mi je otac preminuo u saobraćajnoj nesreći ostavivši majku samu.Savetuje da kažem moja majka da zapali svijeću za slavu.

 

 

 

Ona dijeli svoje divljenje mojim crvenim autom koji sam kupio u Beču i poziva me da zadržim papirologiju. Ona predviđa da će se grupa s kojom trenutno radim raspasti za godinu dana. U avgustu 1991, priseća se koncerta gde smo imali neverovatnih 120.000 gledalaca.Ona onda izjavi da ću pevati,i prasne u smeh.Ja sam jedina članica grupe koja ne peva.Konačno, proriče da u 48. godini Biću zvezda srpske estrade, koleginica Brena i ja razmenjujemo nepoverljive poglede. Saša Popović je u jednom intervjuu ispričao svoje iskustvo sa Vangom, vidovnjakom. Pitao ju je kada će se oženiti, na šta je ona odgovorila da to neće biti još šest godina. U trenutku čitanja, njegova devojka je bila u četvrtom mesecu trudnoće, ali ga je Vanga obavestila da dete neće biti rođeno, i da će raskinuti 5. januara. Njena predviđanja su se obistinila. U zaključku, Vanga mu je rekla da će u svojoj 86. godini moći postići nešto izvanredno sa “prirodnim smećem”.