U prošlosti je bilo brojnih izvještaja o navodnoj romantičnoj vezi Duška Tošića i kćerke Željka Šašića i Sonje Vuksanović. Sofija Šašić je nedavno tokom podcasta “Plakat” govorila o širokom spektru tema, uključujući i njeno učešće u javno objavljenim poslovima. Na kraju je donijela odluku da se pozabavi ovim pitanjem i pruži neka pojašnjenja.

Duško Tošić, renomirani fudbaler koji je oženjen Jelenom Karleušom, slučajno je petnaest godina stariji od Sofije, koja je istaknuti uticaj na društvene mreže sa sopstvenim uspešnim brendom. Uprkos značajnom jazu u godinama između njih, njih dvoje su se ukrstili u više navrata, što je dovelo do nagađanja i glasina o njihovoj sopstvenoj romantičnoj umešanosti.

Iako je opšte poznato da je Jelena najavila njihov razvod pre godinu i po dana, ostaje neizvesno da li je do razvoda zaista i došlo. Tokom podcast intervjua raspitivali smo se o reakciji ćerke Željka Šašića na mnoštvo priča koje kruže o njenoj porodici. Kao odgovor, ona je sažeto odgovorila jednom jedinom riječju – “katastrofa”. Nakon toga je dobila poruku od Jelene, koja je oduvek delila bliske veze sa njenom porodicom.

Međutim, važno je napomenuti da ona nije u potpunosti odbacila mogućnost naše veze. Među svim izjavama o meni, najviše me je pogodila ona koja me je povezivala sa muškarcem čije su ćerke istih godina kao i moja rođena sestra Sofija. Sofija se iskreno pozabavila ovim pitanjem. Postoje slučajevi kada se nađete u nesretnoj situaciji jednostavno zbog prisustva u neprikladnom trenutku. Nažalost, ova okolnost često izaziva pokretanje neosnovanih tračeva i priča iz druge ruke.