Prvi meč u boksu za Veljka Ražnatovića na Evropskom prvenstvu održan je sinoć u impozantnoj hali “Aleksandar Nikolić” u srcu Beograda. Očekivano, Ražnatović je u kategoriji do 86 kilograma odneo pobedu protiv Estonskog borca Stivena Asa.

  • Veljko je nakon meča izjavio: “Spreman sam dati sve od sebe u ovom ringu kako bih osvojio medalju za svoju zemlju, i to ću dokazati.” Obećao je da će doneti medalju Srbiji. “Dajem reč da ću osvojiti medalju za Srbiju. Ne mogu garantovati boju, ali osvojiću je. Pozivam sve da prisustvuju i bodre nas, da budu svedoci istorijskog trenutka.”

Iako se očekivalo da će ga bodriti članovi porodice, to se nije dogodilo, ali Veljko je svakako osetio njihovu podršku. Iako nije bila prisutna u publici, Ceca Ražnatović je putem Instagrama pružila sinu podršku pre meča i pokazala ponos nakon njegovog trijumfa. “Samo napred šampine,” napisala je Ceca na Instagramu.

Ceca je izjavila: “Iskreno, nisam presrećna zbog izbora sporta, jer je boks sport koji nosi rizik od ozbiljnih povreda. Ipak, svesna sam koliko truda, snage i rada Veljko ulaže u sebe, i koliko je srećan nakon svake pobede. Naravno da sam ponosna na njegov uspeh i na to što je postigao, i znam koliko je truda uložio da bi ostvario svoje ciljeve.”

Veljko se ovom pobedom plasirao u četvrtfinale Evropskog prvenstva, obećavajući da će doneti medalju Srbiji. Za to mu je potrebna pobeda u sledećoj borbi, jer plasman u polufinale automatski donosi i osvajanje bronzane medalje. Svi iskreno veruju da će Ražnatović, kao što je i obećao, doneti jednu od medalja Srbiji.

BONUS TEKST

Veljko Ražnatović, rođen je u Beogradu, Srbija. On je sin folk dive Cece Ražnatović i bivšeg vođe srpskog podzemlja Željka Ražnatovića poznatijeg kao Arkan. Rođen je 25. aprila 1995. godine.

Od malih nogu, Veljko je bio izložen javnom životu zbog popularnosti svojih roditelja. Odrastao je pod snažnim uticajem muzike i javnih događaja koji su pratili karijeru njegove majke.

Iako je imao nekoliko muzičkih nastupa s majkom u ranijim godinama, Veljko je postao poznat široj javnosti kao bokser. On je pokazao izuzetan talenat i strast prema ovom sportu. Odlučan da sledi svoj put, Veljko se posvetio treninzima i usavršavanju u boksu.

Njegov bokserski put dostigao je visoke nivoe kada se takmičio na Evropskom prvenstvu u kategoriji do 86 kilograma. Ovaj podvig označio je početak njegove profesionalne sportske karijere i postao inspiracija mnogima.

Iako je bio pod prismotrom javnosti, Veljko je uspeo da zadrži određenu privatnost i fokusira se na svoje ciljeve. Njegova posvećenost, snaga volje i sportski duh doneli su mu poštovanje i divljenje kako u sportskom, tako i u širem društvenom kontekstu.

Pored svoje sportske karijere, Veljko je takođe poznat po svom humanitarnom radu i angažmanu u društvenim inicijativama. On nastavlja da bude inspiracija mnogima, pokazujući da se upornost i rad isplate, bez obzira na početne okolnosti.

Uprkos svemu, Veljko je uspeo da stvori svoj identitet i da se istakne kao nezavisan pojedinac, spreman da gradi sopstveni put ka uspehu. Njegova priča je primer snage, odlučnosti i vere u sopstvene mogućnosti.Veljko se plasirao u četvrtfinale Evropskog prvenstva, s namerom da donese medalju Srbiji. Njegovim trudom i talentom, te podrškom porodice i navijača, Veljko Ražnatović nastavlja da gradi svoj put ka uspehu u svetu boksa.