Nakon 22 godine braka, Melina i Haris Džinović odlučili su razvesti se i raskinuti svoj do tada skladni brak, zbog čega je sada, kako mediji izvještavaju, Melina odlučila promijeniti prezime. Ova vijest iznenadila je one koji su smatrali da su Melina i Haris oličenje skladnog branog para i uprkos velikoj razlici u godinama koja je prisutna između njih.

Kako smo mogli vidjeti, niz dugih godina unazad ulagali su u svoj dom pun ljubavi na Senjaku, gdje su živjeli s djecom Đinom i Kanom. Odluka kreatorice da ukloni prezime, rezultirala je razvodom Meline i Harisa Džinovića. U nedavnoj ispovijesti pjevačica je otkrila da je upravo Melina odlučila otići. Nadalje, nedavno je iznio i dodatne informacije o raspadu braka s modnom dizajnericom. Nakon što je razvod okončan, talentirani kreator sada je krenuo novim putem.

Iako se pod prethodnim prezimenom etablirala kao renomirana modna kreatorka, Melina je nakon razvoda od Harisa donijela odluku da promijeni prezime, piše Blic. Naime, kao što je već spomenuto, Melina je izrazila želju da se vrati na svoje djevojačko prezime Galić, umjesto da zadrži suprugovo prezime. Trenutno očekujemo završetak potrebne papirologije i izdavanje dokumenta koji će služiti kao službena potvrda razvoda.

Osvrnimo se malo na prošlost i prisjetimo se vremena kada su Melina i Haris Džinović još bili zajedno. Davne 2002. godine, dok je Melina još bila studentica, sudbina je spojila Džinoviće. U rijetkom intervjuu, Haris je otvoreno priznao da su se on i Melina spojili na slučajan način, ali njihovo putovanje nije prošlo bez izazova, što je na kraju dovelo do njihovog razvoda. Unatoč neodobravanju njezinih roditelja zbog velike razlike u godinama, par je prkosio izgledima i uspostavio nevjerojatnu vezu koja je trajala 22 godine.

Dodatni sadržaj: Kratki pregled života Meline Džinović

Rođena 1982. godine u Bihaću, nekadašnjoj Jugoslaviji, Melina Džinović je kćerka Elme i Sulejmana Galića. Svoje formativne godine provela je u Bihaću, gradu koji je doživio značajne povijesne preokrete. Odgojena u obitelji koja je visoko cijenila obrazovanje, kulturu i umjetnost, ova su načela uvelike oblikovala Melininu putanju karijere.

Nakon preseljenja u živahni Zagreb, Hrvatska, Melina je započela novo poglavlje svog obrazovnog puta. Upravo je unutar tog kulturno bogatog okruženja njezina strast za modom procvjetala i dobila zamah. Umjetnička i modna atmosfera zagrebačke četvrti poslužila je mladoj Melini kao savršena kulisa za njegovanje i njegovanje kreativnih talenata. Tijekom tog transformativnog razdoblja svesrdno je uronila u carstvo mode, postavljajući temelje za svoje buduće napore kao modne dizajnerice. Nedvojbeno je njezino zagrebačko školovanje imalo presudnu ulogu u oblikovanju njezina osebujnog stila i inovativnog pristupa svijetu mode.

Melina Džinović je i prije nego što je postala poznata u modnoj industriji bila poznata po svom izrazitom osjećaju za stil. Njeno putovanje u svijet mode počelo je kada se zajedno sa suprugom Harisom preselila u Pariz. Godine 2010., dok je živjela u Parizu, Melina je napravila svoj prvi pohod u kraljevstvo mode izlažući svoje dizajne na svojoj prvoj modnoj reviji. Kroz razgranatu mrežu veza koju je Haris uspostavio, u svjetskim modnim krugovima brzo se proširila vijest o njenom brendu “Hamel”.