Ceca Ražnatović s velikom pažnjom uspjela je postići savršeno vitku liniju, a kako kaže, za samo mjesec dana uspjela je skinuti osam i po kilograma. U iskrenom razgovoru o svojoj djeci i fizičkom izgledu, Ceca Ražnatović je otvoreno rekla da ne podržava nezdrave metode mršavljenja i umjesto toga, odlučila je prilagoditi svoju prehranu i uključiti konstantno vježbanje u svoju rutinu, što je dalo brze i svakako vidljive rezultate. 

  • Moja težina je dosegla svoj vrhunac bez pribjegavanja strogim dijetama ili rizičnom i nezdravom trendu čuda “Ozempika”, koji može štetno djelovati na štitnjaču i gušteraču. Ovo nije nešto što treba shvatiti olako, jer je lijek namijenjen dijabetičarima. Međutim, postigao sam uspjeh jednostavnim provođenjem pravila da ne jedem ništa nakon sedam i držim se vode kao napitka po izboru.

U jednom konkretnom slučaju, spomenula sam svoje povremeno uživanje u pivu. Kao odgovor, pitali su me kako uspijevam piti pivo unatoč reputaciji da uzrokuje debljanje. Samouvjereno sam tvrdila da pivo na mene nema takav učinak, zapravo, ima mnogo više pogodonosti za mene. Međutim, to sažima cijelu stvar.

Uspjela sam postići isti rezultat, smršavila sam 8,5 kilograma u samo mjesec dana, a da uopće nisam osjetio glad. Imao sam slobodu jesti što god poželim. Međutim, svjesno sam odlučila prestati jesti nakon 8 ili 8:30 navečer, što je imalo primjetan utjecaj na moje tijelo. Ova praksa je slična autofagiji. Ujutro se probudim oko 8 ili 9:30, doručkujem i pokrenem metabolizam. Važna je i tjelesna aktivnost. Ili treniram ili, ako ne stignem do teretane, brzo hodam na traci za trčanje kako bih pokrenuo svoje tijelo i metabolizam. Ključno je izbjegavati produljena razdoblja neaktivnosti jer onemogućuju ubrzanje vašeg metabolizma, kao što sam objasnio.

Domaćinstvo Ražnatović u narednim mjesecima ima više razloga za slavlje, jer svi s nestrpljenjem očekuju dolazak trećeg Veljkovog sina Iljana.

Pjevačica je nabrojala nadolazeće rođendane u njihovoj obitelji, počevši od Krstanova prvog rođendana, slijedi očekivano rođenje Ilijana u svibnju, pa Željkov rođendan. Pjevačica je spomenula i vlastiti rođendan za koji su izjavili da ga neće slaviti. Potom su se posvetili kćerkici Anastasiji i zetu Nemanji, osvrćući se na njihovo vjenčanje. Ceca je izrazila neizvjesnost oko detalja vjenčanja, uključujući odluke koje su donesene, vrijeme i način na koji će se ono održati; međutim, uvjerila nas je da ćemo sigurno otkriti informaciju. Pjevačica je kazala da bi tokom proslave rođenja sina i njen sin Veljko volio da mu nastupi Dušan Kurtić, a Ceca se navodno već potrudila da udovolji nasljednikovoj želji.

BONUS TEKST : 

Rođena u selu Žitorađa kod Prokuplja, Svetlana Veličković, ili “Ceca” kako je nadaleko zovu, najstarije je dijete Mirjane i Slobodana Veličkovića. Otac joj je radio kao trgovac dok je majka bila učiteljica. Cecinoj radosti nije bilo kraja kada je na svijet došla njena sestra Lidija, koja je već duže vrijeme priželjkivala druga za igru. Bilo je to s nepunih devet godina kada se Ceca prvi put uhvatila mikrofona na jednom domaćem vjenčanju, osvojivši uzvanike svojim osebujnim bogatim glasom koji će uskoro postati njezin potpis.

Dok je studirala na veterinarskom fakultetu, Ceca je danju marljivo učila, a noću se prepuštala svojoj strasti prema pjevanju. Na nastupe ju je pratio otac Slobodan, a na jednom od tih nastupa privukla je pažnju Mirka Kodića, renomiranog skladatelja i harmonikaša. Taj susret doveo je do toga da Ceca potpiše svoj prvi profesionalni ugovor s PGP RTS-om i nakon toga snimi svoj debitantski album “Cvetak zanovetak” 1988. Izdavanje ovog albuma pokazalo se prekretnicom u njezinoj karijeri, jer nije samo osvojila prestižnu nagradu za najuspješniju debitanticu na ilidžanskom festivalu, ali i napravila značajne korake ka etabliranju kao istaknuta ličnost u industriji zabavne glazbe.