Po povratku iz Pariza Nika Tošić, kćerka Duška i Jelene i sada već poznata ličnost na društvenim mrežama, našla se u žestokom rivalstvu, a njenu modnu kombinaciju su komentarisali mnogobrojni obožavatelji njene majke. Pridruživši se majci na Fashion Weeku, Nika i njena starija sestra Atina doživjele su veliki broj uzbudljivih događaja.

U želji da prepriča svoj osobni susret, Nika se okrenula TikToku kao platformi za bilježenje svog putovanja. Ipak, njezin se entuzijazam brzo pretvorio u razočaranje kad je shvatila da se natjecanje iz zemljopisa u kojem se uključila pokazalo napornijim nego što je očekivala. U početku uvjerena u svoju širinu znanja, Nika je brzo otkrila svoju ozbiljnu pogrešku u procjeni. Unatoč temeljitim pripremama, na ispitu je naišla na upite kojih nije bilo u njezinim obrazovnim resursima.

Nakon što je došla do te spoznaje, preplavio ju je val frustracije i obeshrabrenja, natjeravši je da preispita vlastite sposobnosti. Dok zemljopis zauzima posebno mjesto u njezinu srcu, odmah nakon fizike, Nika se nije mogla otresti osjećaja da baš ovaj predmet nije sposobna položiti. Unatoč suzdržanosti, uspjela je odgovoriti na više od polovice pitanja, iako nije bila posve sigurna u svoje odgovore. Ako uspije proći, donijela je odluku da neće sudjelovati u sljedećem testiranju. Odmah po završetku natjecanja nije gubila vrijeme i odmah se uputila na trening. Kako bi što bolje iskoristila svoje vrijeme, obavljala je više zadataka šminkajući se koristeći kameru na svom telefonu kao improvizirano ogledalo. Nika je ispričala svoje iskustvo.

Osim prepričavanja svojih dogodovština s odmora, iskoristila je priliku da pokaže svoje najdraže stvari, što je uključivalo nedavni shopping u koji se upustila tijekom posjeta Parizu. Uz nepokolebljivu podršku crveno-bijelom timu, s nestrpljenjem je iščekivala željno iščekivani derbi između Zvezde i Partizana. Jelena Karleuša, rođena 17. kolovoza 1978. u Beogradu, voljeno je jedino dijete Divne, poznate radijske novinarke, i Dragana Karleuše, predanog kriminalističkog inspektora. Unatoč njihovom konačnom razvodu, Jelena je imala sreću da je imala djetinjstvo ispunjeno ljubavlju i brigom, budući da su njezini roditelji godinama živjeli zajedno.

BONUS TEKST : JELENA KARLEUŠA

  • Nadahnuta ocem, instruktorom vodenih sportova, Jelena je u ranoj dobi počela trenirati skijanje na vodi i ronjenje, sudjelujući u ekspedicijama po Jadranu. Svaki put kad su je roditelji posjetili, odisala je ponosom i ljubaznošću, nikad ne pokazujući znakove da ima pravo. Preferirajući društvo starijih osoba nego svojih vršnjaka, često se osjećala kao autsajder u svojoj dobnoj skupini.

Vjeruje se da je njezin izvanredan intelekt, kao što pokazuje impresivan IQ rezultat od 153, bio uzrok njezinog osjećaja odvojenosti. Od malih nogu u vrtiću neustrašivo je pokazivala svoje pjevačke i plesačke sposobnosti, njegujući svoju strast prema izvedbenim umjetnostima. Još kao dijete imala je jasnu viziju svoje budućnosti i uspijevala je zahvaljujući entuzijazmu svoje publike. Snažan osjećaj odgovornosti definirao je njezin karakter, dok je željno prihvaćala nove dužnosti i obveze prije polaska u školu. Iako je briljirala u svim predmetima, matematika joj je ostala jedina slabost. Njezin zadivljujući šarm često ju je štitio od suočavanja s posljedicama. Zanemarila je učenje kod kuće, uvjerena da će pozornost na nastavi biti dovoljna.

Zbog svoje dobrodušne naravi, formirala je usko povezanu grupu prijatelja među svojim kolegama iz razreda. Unatoč tome što je bila blagajnica, napravila je žalosni izbor zlouporabe sredstava, odlučivši se za posjet McDonald’su umjesto podrške školskim aktivnostima. Otvoreno i neustrašivo izražavanje svog mišljenja bilo joj je prirodno. Još kao četrnaestogodišnjakinja gajila je duboko divljenje prema pjevaču Željku Šašiću, pa mu je prilikom slučajnog susreta na moru priznala svoje osjećaje. Nažalost, on ju je odbio zbog razlike u godinama, pa se Jelena zavjetovala da će jednog dana nadmašiti njegovu slavu. Po završetku osnovne škole upisala je Zemunsku gimnaziju, gde se posvetila muzici i postala članica hora. Među raznim instrumentima pokazala je talent za sviranje flaute.