Aleksandra Prijović, muzička senzacija u usponu, ne samo da je rasprodala četiri zagrebačke arene, već je dogovorila i peti koncert u glavnom gradu Hrvatske. U nedavnom intervjuu hrvatskim medijima, Prijović je govorila o svojim dostignućima i izrazila divljenje Lepoj Breni, koju smatra majčinskom figurom. Intervju je započela tako što je istakla svoj uspeh i naglasila da nijedna druga pevačica nije dostigla takve visine. „Zaista mi je nevjerovatno.

 

 

 

Ima mnogo pjevača koji zaslužuju da popune 5, 10, pa čak i 15 arena. Međutim, vremena se mijenjaju, pa tako i generacije. Osjećaj ponosa i radosti koji osjećam zbog ovog izuzetnog postignuća je ogroman. Bio sam uvjeren da će se prva arena rasprodati zbog oduševljene ljubavi koju mi ​​je pokazala publika u Hrvatskoj. Stigle su poruke iz cijele zemlje, posebno iz Zagreba i Hrvatske, što je nevjerovatno fascinantno. Aleksandra je na početku izjave rekla da joj je čestitku uputila Jelena Rozga, koju lično poznaje i koja je prisustvovala njenom koncertu u Beogradu. Pevačica je prenela i zahvalnost za podršku i savete koje dobija od legendarne Lepe Brene, istakavši da joj je čast učiti od nje.

 

 

 

Brena je uvek bila uporna podrška Aleksandrinom putu i bila je tu na svakom njenom putu. U početku je Aleksandra osećala veliki pritisak, ali Brenino izuzetno prisustvo je bilo veliki izvor snage i inspiracije. Kako je naš razgovor napredovao, postajao je sve ugodniji i lakši. Meni ona nije poznata samo kao zadivljujuća prelijepa Brena, već zauzima mjesto u mom srcu slično onome moje majke“, izjavila je pjevačica, ističući duboko divljenje Breni. Time je i potvrdila da njene suze i zagrljaji u Areni bili su iskreni i iskreni.