Mediji su se do sada nebrojeno mnogo puta fokusirali na pjevačicu Nadu Obrić, ne samo zbog njenih iznimnih vokalnih sposobnosti, koje se smatraju jednima od najboljih u Srbiji, nego i zbog privatnog života koji je oduvijek intrigirao našu javnost. 

Bila je dobro čuvana tajna da je poznata glumica zapravo unuka Nade Obrić. Dobila je značajnu pozornost u javnosti, ne samo svojim iznimnim glumačkim umijećem, već i hrabrom borbom protiv Miroslava Aleksića, profesora glume kojeg je optužila za seksualno zlostavljanje. Tijekom gostovanja u jednoj emisiji, Nada je neočekivano saznala da je glumica s kojom je razgovarala njezina vlastita unuka, što ju čini neizmjernim ponosom. Njihova veza seže od trenutka kada je Nada hrabro javno progovorila o svojim osobnim iskustvima u Mikovoj školi glume.

Mama Saška bila je moje stalno društvo dok smo zajedno rasle, živjele pod istim krovom sve do udaje. Svjedočio sam rođenju Milene i mogu samo izraziti ponos na nju što se direktno suočila s izazovima. To je uistinu pogubno i teško za podnijeti. Kućanstvo u kojem je Milena odgajana bila je obitelj puna ljubavi i podrške. Njezina majka, koja je bila i moja drugarica u djetinjstvu, i njezin otac, koji je potjecao iz divne obitelji, pružali su joj nepokolebljivu ljubav i brigu. To što je smogla snage progovoriti o svojim iskustvima svjedoči o golemom teretu koji je nosila u sebi.

Nije lako artikulirati takva bolna iskustva. Njezini su je roditelji štitili i njegovali poput dragocjenog dragulja, osiguravajući da uvijek bude sigurna i zbrinuta. Nažalost, ovi strašni događaji odigrali su se tijekom njezinih godina formiranja, čineći to još više srceparajućim. Međutim, ako podijeli svoju priču, pronaći će olakšanje. Kao i uvijek, uvjerena sam da će sve jednom biti dobro i da će ova bol kad-tad nestati”, umirila je Nada.

Poznata po svom snažnom borbenom duhu, Nada Obrić je u više navrata otvoreno podijelila svoju trijumfalnu pobjedu nad rakom, izašavši kao pobjednica nad ovim neumoljivim protivnikom ne jednom, ne dva puta, nego triput. Pjevačica je izrazila zahvalnost njihovoj obitelji na nepokolebljivoj podršci tijekom njihove borbe s tri različita slučaja raka. Tijekom cijelog izazovnog putovanja, njihova ih je obitelj odlučila zaštititi od određenih detalja kako bi ublažili teret. Zajedno su pobijedili nedaće, a sada pjevačica s novom snagom prihvaća svaki dan, svakodnevno se upušta u šetnje i nastavlja borbu. Kao rezultat toga, njihovo opće blagostanje značajno se poboljšalo.

Nikada nije pomišljala na predaju, uvijek spremna za bitku. Tu nepokolebljivu odlučnost usadila je i njezina djeca, Itana i Saša, koje su ona i Aco Ivanović rodili u braku. Nakon 15 godina braka, Nada i Aca odlučili su da krenu svatko svojim putem. No, Nadin odnos s kćerima iz prošlog braka, Majom i Saškom, ostao je nevjerojatno jak. Njihova veza je toliko čvrsta da ih Nada čak smatra i svojim unucima, a jedna od njih je i talentovana glumica Milena Radulović. Za izuzetan trud u predstavljanju i promociji grada, Nada je u svibnju 2011. godine odlikovana Poveljom grada Zvornika.

Međutim, ovo priznanje je naišlo na protivljenje pojedinih političara koji su tvrdili da pjevačica nikada nije održala humanitarni koncert u Zvorniku, niti da su sudjelovali na cijenjenoj manifestaciji “Zvorničko kulturno ljeto”. Unatoč tome, Nada je u prosincu 2015. imala privilegiju uručiti priznanje Marleni Weinberger Pavlović, koja je dirigirala dobrotvornom inicijativom pod nazivom „Daniramo kosu, darivamo snagu“. Pjevačica pronalazi radost u jednostavnim zadovoljstvima koja obogaćuju njezin život, svjesno izbjegavajući negativnost i pojedince koji razmišljaju o nesreći. Većinu svog slobodnog vremena posvetila je druženju s djecom i unucima.

U razdoblju od 1989. do 2004. Nada je bila u bračnoj zajednici s Acom Ivanovićem, iz koje su dobili kćer Itanu i sina Sašu. Aco iz prethodnog braka ima dvije kćerke Maju i Sašku, koje pjevačica nije odvajala od vlastite djece. Nakon što je otkrila suprugovu nevjeru, Nada je donijela odluku o prekidu braka. Iako ne žali zbog ovog izbora, priznaje da joj je razvod bio jedan od najizazovnijih trenutaka u životu. Itana je, krenuvši majčinim stopama, diplomirala pravo, a trenutno se bavi diplomatskim poslom. Saša je, pak, u braku s Ljiljom, a zajedno imaju sina Vuka i kćer Nataliju.

Nada gaji duboku ljubav prema svojim unucima i ima popustljiv pristup u njihovom odgoju. Izražava zahvalnost svojoj divnoj šogorici koja joj ne samo donosi ručak, već pomaže iu održavanju reda u stanu. Osim toga, Nada dijeli dugogodišnje prijateljstvo od preko 30 godina sa svojim kumom, bosanskim skladateljem Draganom Stojkovićem. Za kraj, pjevačica je od prijatelja dobila na poklon kućnog ljubimca majmuna kojeg je od milja nazvala Zvrle. Uspostavila je duboku vezu s njim, dovodeći ga sa sobom kamo god je išla. Zbog Zvrletove noćne smjene u autoservisu, slučajno je potrošio kiselinu iz akumulatora, što je dovelo do njegove prerane smrti.