Duboka veza između Duška Tošića i njegove sestre široko je poznata, jer otvoreno pokazuju svoju duboku privrženost i divljenje jedno drugome. Prilično je izvanredno, stoga, da oni dosljedno daju prioritet zajedničkom uključivanju u značajna iskustva kad god se za to ukaže prilika. Ova duboka povezanost i naklonost usađeni su u njihovu djecu, zbog čega su Atina i Nika smatrale Katarinine kćeri kao da su im rođene sestre.

Nakon uspješne tranzicije od nogometaša do jednog od najboljih srpskih nogometnih menadžera, Duško Tošić je i nakon umirovljenja i ženidbe s Jelenom Karleušom zadržao aktivnu prisutnost u nogometnom svijetu. Iako je ostvario sve svoje želje poput posjedovanja raskošne vile na Dedinju, vožnje vrhunskog automobila i uživanja u luksuznom odmoru, Duško je uspio ostati prizemljen i vezan za svoje korijene. O tome govori njegova odluka da slobodno vrijeme provodi s majkom u rodnom Orlovatu, ali i česti posjeti kćeri i sestri Katarini, koja s obitelji živi u Zrenjaninu.

Iako se rijetko viđaju zajedno u javnosti, sestra Duška Tošića dosljedno je njegova najvatrenija zagovornica. Tijekom sretnog braka Duška i Jelene, Katarina ih je često posjećivala u Beogradu i pratila ih na odmoru. Osim toga, njihovi zajednički trenuci dokumentirani su fotografijama objavljenim na raznim platformama društvenih medija. Duško je uvijek cijenio vrijeme kada bi mu sestra i sestrična dolazile u posjet jer mu je to pružalo priliku za druženje, a njegova djeca nikada nisu propustila niti jedan dragocjeni trenutak a da ga ne provedu sa svojom voljenom tetom.

Ranije je postojala jaka veza između sestre Duška Tošića, Katarine, i njegove snaje, Jelene Karleuše. Često su provodili vrijeme zajedno, posjećivali se, pa čak i odlazili na odmor kao složna obitelj. No, čini se da su ti dani bliskosti postali daleka uspomena jer se pojavila vijest o skorom razvodu Duška i Jelene. Iako se Katarina o tome nije javno pozabavila, jasno je da je njihov nekoć blizak odnos izblijedio. Unatoč tome, Katarina svojim objavama na društvenim mrežama nastavlja izražavati ponos na svog brata i njegovu djecu. Na svom profilu otvoreno dijeli videa i fotografije, često ističući nevjerojatnu sličnost svoje nećakinje Nike i Jelene.