Kolinda Grabar Kitarović, bivša predsjednica Hrvatske, koja je postala prva žena na toj funkciji u istoriji susjedne zemlje, sada je članica Međunarodnog olimpijskog odbora i često se pojavljuje kao počasna gošća na svjetskim konferencijama.Nikad viđeno izdanje Kolinde Grabar Kitarović: Ovakav luksuzni komad treba izneti

Iako je posljednjih vremena rijetko viđena u medijima, Kolinda je veoma aktivna na društvenim mrežama. Nedavno smo je imali prilike vidjeti u posjeti Maroku, a jedan od komada odjeće koji je nosila privukao je posebnu pažnju.

Radi se o kombinezonu modne kuće “Valentino” koji je istaknuo savršenu figuru Kolinde Grabar Kitarović, pružajući njezinom stilu odijevanja dozu nevjerojatne ženstvenosti. Kombinezon u romantičnim roze-bijelim tonovima ima lepršav dizajn, idealan je za ljetne prilike bilo gdje da se nalazite. Ovaj model pokriva gotovo svaki višak, istovremeno ističući sve prednosti vaše figuru.

Osim što se ističe njenom modnom odabirom, Kolinda Grabar Kitarović takođe je posvetila pažnju svom fizičkom izgledu. Nakon povlačenja iz političkog života, podvrgla se operaciji kičme i, prema izveštajima, prošla kroz liposukcijsku dijetu koja joj je omogućila gubitak značajnog broja kilograma. Njen angažman na društvenim mrežama i redovno pojavljivanje na svetskim konferencijama svedoče o njenom aktuelnom statusu i angažmanu u međunarodnim krugovima.

Podsjetimo, nakon što se povukla iz politike, Kolinda je odmah podvrgnuta operaciji kičme, a prema izvještajima portala “Večernji”, također je prošla kroz liposukcijsku dijetu koja joj je omogućila gubitak značajnog broja kilograma.