Nataša Pavlović, je poznata i veoma popularna voditeljka emisije “Praktična žena”, već dugi niz godina u srećnom braku sa producentom Predragom Pavlovićem i zajedno imaju dva sina, Olega i Jana. Međutim, malo ko je znao da je pre ovog braka Nataša bila udata za glumca Marko Živić. Nažalost, njen prvi muž je preminuo u oktobru 2021. godine, ostavivši dubok i trajan uticaj na voditeljku koja je nekada bila model.

 

 

 

I pored toga što se od Marka razvela godinu dana pre početka nove veze i braka, Nataša nikada nije prestala da drži blizu srca svoju ljubav prema njemu, iako više nije bila romantična. Umjesto toga, cijenila je prijateljstvo koje su izgradili tokom zajedničkog vremena i divne uspomene koje su stvorili. Danas su ta sećanja ostala samo u Natašinom umu i izvesnoj fotografiji koju povremeno podeli sa svojim pratiocima u znak sećanja na Marka. Još jednom, na drugu godišnjicu, Nataša je na Instagramu odala počast svom pokojnom suprugu, još jednom dirnuvši srca svojih pratilaca. Na fotografiji je Nataša Pavlović kako stoji uz svog prvog supruga i prijatelja koji je, po svemu sudeći, takođe preminuo.

 

 

 

Uprkos gubitku Marka i Šimeta, Natašina tuga ostaje duboka i prisutna, kako ona u poruci kaže „Znam da se još uvek smešiš“. Iako neki njenu dijeljenje prošlosti s bivšim partnerom putem društvenih mreža mogu vidjeti kao spor sa sadašnjim mužem, on joj ipak nastavlja pružati nepokolebljivu podršku kao i uvijek. Kao što je već pomenuto, Nataša Pavlović je poznato TV lice u Srbiji i voditeljka veoma popularne emisije „Praktična žena“. Udata je za producenta Predraga Pavlovića i ima dvoje dece, Olega i Jana.