Svi smo ostali zatečeni kada su prethodne noći objavljene vijesti da se razvodi Dragana Mirković i Toni Bijelić.  Više od trideset godina zajednica Dragane Mirković i Tonija Bijelića ostala je nepokolebljiva na sve prepreke koje su im se našle na putu, međutim, sada je  proslavljena folk pjevačica odlučila privesti kraju svoju vezu, a određene detalje je iznijela u javnost.

Ljubavna priča Dragane i Tonija počela je s filmskim štihom, a ona je rado prepričala trenutak kada je Bijelić postavio pitanje. Nije uvijek nužno da se poznato pitanje “hoćeš li se udati za mene” postavlja u romantičnom okruženju, iako je to obično norma. Međutim, bilo je nečeg doista neobičnog u ovoj konkretnoj situaciji. Usred mog pripovijedanja, dok smo strpljivo čekali zeleno svjetlo, Toni je postavio pitanje koje me uhvatilo nespremnog. S osmijehom sam odmah odgovorila s “da”, privodeći razgovor kraju.

Pjevačica, čiji je brak nekoć bio uzor drugima, ispričala je duhovitu i romantičnu anegdotu. Osvrćući se na vlastito iskustvo, izrazila je odlučnost da njezin sin buduću suprugu ne zaprosi na semaforu. U prvih pola godine naše veze komunikacija je igrala ključnu ulogu jer sam ja živjela u Beogradu, a on u Beču. Bezbrojni su sati potrošeni na telefonske razgovore kroz koje smo otkrili izuzetnu jezičnu povezanost. Financijski teret bio je značajan zbog preskupoće međunarodnih razgovora, kako je Dragana u šali primijetila.

Zajednica Dragane Mirković i Tonija Bijelića nije uvijek nalikovala romansi iz bajke

  • Suprotno uvriježenom mišljenju, njihov brak nije započeo kao idilična zajednica kakvu mnogi zamišljaju. Unatoč Tonijevoj trenutnoj reputaciji odgovornog i odanog obiteljskog čovjeka, to nije uvijek bio slučaj u ranim fazama njegove veze s pjevačicom.

Odlazak iz Srbije bila je odluka koja nije bila nimalo laka za mene, jer je značila ostaviti sve što sam znala zarad ljubavi. Prelazak iz prostranog doma u svega pedeset četvornih metara bio je tek početak. Dok je moj partner, Toni, davao prednost materijalnim dobrima poput skupog automobila, ja sam imao puno većih briga. Preseliti se u Beč značilo je ostaviti svoju zemlju, svoju obitelj i svoju karijeru, s mogućnošću da se nikad ne vratim. Rizici koje sam u to vrijeme preuzimao bili su ogromni, a kad se sada osvrnem, ne mogu a da ne prepoznam hrabrost koju sam iskazao, kako je rekao poznati folk pjevač.

 


BONUS SADRŽAJ : TONI BIJELIĆ

  • Biografija

Toni Bijelić, srbijanski poduzetnik, živi i posluje u Beču u Austriji. Iako ga u zemljama bivše Jugoslavije mogu prepoznati kao supruga poznate folk pjevačice Dragane Mirković, njegova postignuća sežu daleko dalje od toga. Rođen 1963., Bijelić je izgradio impresivno carstvo u Austriji, koje obuhvaća razne industrije poput automobilske, građevinske i televizijske. Poznat po svojoj nepokolebljivoj radnoj etici, naširoko ga se smatra odgovornom i poštenom osobom koja je svoj uspjeh zaslužila čistom predanošću. Bila je to ljubav na prvi pogled kada je upoznao Draganu Mirković, a njihova veza ostala je bez ikakvih skandala, što ih izdvaja od mnogih drugih parova srpske estrade. Živeći u skladu s dvoje djece, Markom i Manuelom, Toni i Dragana stvorili su miran i zadovoljan zajednički život.

  • Vlasnik nekoliko uspješnih firmi

Toni Bijelić, vrlo uspješan srpski poduzetnik u inozemstvu, uspostavio je ogromno carstvo u Beču, u Austriji. Njegovo bogatstvo stekao je strateškim ulaganjima prvenstveno u automobilsku industriju. Trenutno je vlasnik cijenjene tvrtke “Majbah”, poznate po prestižu i vrhunskoj ponudi. Vrijednost njihovih automobila pokazuje činjenica da najpristupačniji automobil u njihovoj ponudi počinje s nevjerojatnih 70.000 eura. Osim u automobilizmu, Toni i njegova supruga Dragana otisnuli su se i u televizijske vode. Ponosni su vlasnici popularnog satelitskog glazbenog kanala “DM SAT”, prikladno nazvanog po Draganinim inicijalima.

Ovaj unosan pothvat pokazao se neizmjerno isplativim. Štoviše, Bijelić je već odavno cijenjena osoba u građevinskoj industriji, s vlastitom uspješnom tvrtkom na tom polju. Posjeduje portfelj vrijednih nekretnina i zgrada, čime dodatno učvršćuje svoju reputaciju istaknutog imena u industriji. Podsjećamo, mediji su raspisali odluku Tonija Bijelića da svu svoju imovinu prepiše na suprugu Draganu Mirković. Kada su ga pitali o motivu, njegov je odgovor bio jezgrovit – učinio je to jednostavno zato što je tako želio.