Nakon 22 godine ljubavi, Haris i Melina Džinović, jedan od najpoznatijih estradnih parova, donijeli su tešku odluku da svoj brak privedu kraju i krenu u razvod. Godine 2002. Haris i Melina Džinović krenuli su na zajedničko emotivno putovanje koje je na kraju dovelo do rođenja njihovo dvoje djece, Kana i Đine.

  • Nakon 12 godina vezu su zapečatili vjenčanjem. Što se tiče njihove kćeri Đine Džinović i njenog aktivnog prisustva na društvenim mrežama, Melina Džinović, njena majka, svojedobno je ispričala neke intrigantne detalje o svom životu s Harisom Džinovićem. Istaknula je njihovu zajedničku obvezu da budu strogi roditelji, s tim da je pjevačica bila nešto stroža. Naime, spomenula je kako njezin suprug ne dopušta njihovoj kćeri da nosi otkrivenu odjeću.

Ova odluka proizlazi iz njegove želje da joj produži djetinjstvo, što znači bez šminke, otkrivene odjeće ili sličnih stvari. Iako je Melina izrazila žaljenje, smatra da Đina možda neće ići na prvi spoj dok ne napuni 20 godina. To je izjavila 2014. godine kada je Đina još bila mlada djevojka. Iako ih se percipira kao skladan bračni par, Haris i Melina imali su suštinske nesuglasice kada je u pitanju odgoj djece, pišu domaći mediji.

  • Dok je njihov sin Kan uspio ostati povučen, njegova kći Đina vrlo je aktivna na društvenim mrežama, gdje dijeli provokativne fotografije. No, Haris, poznati kantautor bosanske i srpske narodne glazbe, oštro je negodovao zbog njezinog ponašanja. Haris Džinović se etablirao kao istaknuta figura na balkanskoj glazbenoj sceni, osvajajući publiku širom bivše Jugoslavije i šire svojim prepoznatljivim glasom i iskrenim izvedbama.

Od 1970-ih Džinović je producirao brojne bezvremenske hitove koji su postali sinonim za narodnu glazbu, uključujući “I tebe sam sit kafano”, “Kako mi nedostaješ”, “Laže mješek” i “Muštuluk”. Uz njegova glazbena postignuća, Džinovićev šarm i karizma odigrali su značajnu ulogu u stvaranju duboke veze s njegovim obožavateljima. Ovaj članak zadire u njegov životni put, od ranih dana u Sarajevu do uspona u glazbenoj industriji, čime je na kraju učvrstio svoj status jednog od najcjenjenijih umjetnika u regiji.

  • Rođen 26. rujna 1951. godine u Sarajevu, bivšem glavnom gradu Jugoslavije, Haris Džinović odrastao je u obitelji koju su činili njegovi roditelji Muhamed i Hatidža Džinović. Njegov otac, inženjer, i majka, ekonomistica, omogućili su Harisu raznoliko i živahno odrastanje u kozmopolitskom gradu Sarajevu. Ova kulturno i glazbeno bogata sredina nedvojbeno je oblikovala njegov budući put u glazbenoj industriji. Glazba i sport imali su značajnu ulogu u Džinovićevim formativnim godinama.

Tijekom odrastanja imao je priliku provoditi dovoljno vremena s bakom i djedom, koji su potakli njegovo duboko poštovanje prema glazbi. Njegovo glazbeno putovanje uistinu je započelo tijekom drugog razreda osnovne škole, zahvaljujući harmonici koju je njegova majka poklonila pažljivo. Iako je imao glazbeno nastrojenu rodbinu, Haris je uglavnom sam naučio svirati. Uz bavljenje glazbom, žarko je volio sport, posebice nogomet, tenis, atletiku i skijanje. Od malih nogu aktivno se bavio nogometom koji mu je s vremenom postao najveća strast.