Duško Tošić prepušta se užicima raskošnog i ekstravagantnog mjesta za odmor. Užurbani trgovački centar u Beogradu privukao je mnoštvo obožavatelja koji su s nestrpljenjem iščekivali dolazak Jelene Karleuše. U pratnji svog tima svečano je ušla u elegantnom crnom “mercedesovom” džipu.

  • Publika, dosad neviđena veličina, strpljivo je satima čekala u iščekivanju prilike da se fotografira i dobije autogram od voljene pop dive. Povodom izlaska fizičkih verzija svojih albuma “Alpha” i “Omega” na CD-u i pločama, Karleuša je organizirala okupljanje obožavatelja u jednom trgovačkom centru u Beogradu. Čim je stigla, silni vrisci njezinih odanih obožavatelja izazvali su ludnicu, a poznata pop ikona izrazila je zahvalnost svima koji su joj prisustvovali. Pozdrav svima! Srdačno želim dobrodošlicu i izražavam duboku zahvalnost svakome od vas što ste nam se pridružili u tako velikom broju.

Uvjeren sam da ćemo se fantastično provesti zajedno, bilježeći trenutke kroz slike, TikToke, priče i selfije. Još jednom vam se iskreno zahvaljujem na vašem prisustvu i podršci. Bez svih vas ne bih stigao do ove točke na svom putu. Vaš doprinos uspjehu albuma “Alpha” i “Omega” je uistinu cijenjen. Sada započnimo naše druženje i stvorimo nezaboravne uspomene. Riječi su to koje je Jelena uputila obraćajući se oduševljenim obožavateljima koji su ispunili shopping centar.

  • Dok je uživala u društvu dragih simpatizera, Jelena se i slikala, davala autograme, a posebno se oglasila o Dušku Tošiću. Duško Tošić, bivši nogometaš koji je postao nogometni menadžer, ne koristi često društvene mreže u reklamne svrhe. Ipak, jučer je iskoristio priliku da otkrije gdje se trenutno nalazi. Vidljivo je da Jelenin otuđeni suprug nema sklonosti ni uplitanja u aktualne afere, jer je na svom Instagram storyju podijelio sliku s plaže. To je jasan dokaz da Duško Tošić uživa i uživa.

Vijest o njegovom izboru izazvala je brojne rasprave, jer ovo odredište zauzima posebno mjesto u srcu Jelene Karleuše i služi kao omiljeno utočište od zahtjeva njenih brojnih nastupa. Zbog brojnih obaveza Duško je često odsutan iz Srbije, ali se nedavno pohvalio da je podijelio fotografiju iz rodnog grada koji je uspio posjetiti. U mirnom selu Orlovat, u blizini Zrenjanina, posvetio je ugodan dan u travnju prepuštajući se svojoj omiljenoj zabavi: pecanju uz mirnu obalu rijeke Tamiš.

  • S tog je idiličnog mjesta uhvatio i podijelio ljepotu krajolika. Proslavljeni nogometaš ima jaku vezu sa svojom obitelji, pa kad god se nađe u Srbiji, voli svaki slobodan trenutak proveden s majkom u rodnom Orlovatu, kao i kćerima te sestrom Katarinom i njezinom obitelji. Rođen 19. siječnja 1985. godine u Zrenjaninu, Duško Tošić je srpski nogometaš koji trenutno igra na poziciji lijevog beka za turski klub Kasimpaşa od 2021. godine. Također je nastupao i za seniorsku reprezentaciju Srbije.

Započevši svoj profesionalni put u OFK Beogradu, započeo je seniorsku karijeru koja je obuhvaćala razne klubove u različitim zemljama. Od 2021. pokazao je svoje umijeće u dresovima Sochoa u Francuskoj, Werdera u Njemačkoj, Queens Park Rangersa u Engleskoj, Crvene zvezde u Beogradu, Besiktasa u Turskoj i Gwangjua u Kini. Za reprezentaciju Srbije debitirao je 2006. godine i do 2018. godine skupio 26 nastupa i postigao jedan gol. Duško Tošić, porijeklom iz sela Orlovac kod Zrenjanina, od malih je nogu gajio duboku strast prema nogometu.

  • Međutim, zbog financijskih ograničenja, njegovi roditelji nisu mogli podržati njegove težnje. Kako bi mu pružio potrebne mogućnosti, njegov otac Milorad je donio odluku da ga upiše u Dom za nezbrinutu djecu “Angelina Kojić Gina” u Zrenjaninu. Ovaj internat ne samo da je Dušku osigurao smještaj, već mu je pružio priliku da se školuje i trenira nogomet. Oni koji su ga poznavali tijekom boravka u internatu, uključujući susjede i osoblje, potvrđuju obilje ljubavi i brige koju je primio. Unatoč odsustvu, Duško je redovito posjećivao Orlovac, a njegovi roditelji, Milorad i supruga, trudili su se da ga što češće posjećuju u Zrenjaninu.