U posljednje vrijeme Anđelka Prpić je preplavljena mnoštvom pozitivnih vijesti, a sve ih sa oduševljenjem dijeli sa svojom legijom pratilaca na raznim platformama društvenih mreža.  Učešće na javnim skupovima zauzima značajno mesto u njenom životu, posebno kada su u pitanju događaji koji imaju lični značaj. Posljednja prilika kojoj je prisustvovala, navodeći valjan razlog, bio je prestižni 51. filmski festival u Sopotu.

Ovaj dugo očekivani festival održan je pod zadivljujućom temom “U čast reda – Za film i slobodu”. Poznat kao “Sofest”, ovaj izvanredan događaj imao je za cilj da široj javnosti prikaže živahnu domaću filmsku industriju, uz prikazivanje srpskih filmova iz prethodne godine uz zadivljujuće manjinske koprodukcije. Prikazano je nevjerovatno ukupno 37 izvanrednih produkcija, sa zapaženim 21 filmom koji je učestvovao u visoko konkurentnom programu, uključujući tri izvanredne manjinske koprodukcije koje su dodale jedinstvenu notu kinematografskom iskustvu.

Tokom petog dana 51. filmskog festivala u Sopotu, događaja iščekivanog od strane filmskih entuzijasta, jedan od najupečatljivijih trenutaka dogodio se projekcijom filma “Ala je lep ovaj svet”. Upravo u ovom remek-djelu glavnu ulogu preuzela je talentovana Anđa koja je svojom izuzetnom izvedbom oduševila publiku. Bio je to zaista prizor za posmatranje, svjedočenje iz prve ruke o istinskoj povezanosti Anđe i njenih obožavatelja tokom ovog prestižnog festivala.

Bio je to dirljiv trenutak koji je dodatno učvrstio vezu između Anđe i njenih predanih sledbenika, podsećajući nas sve na dubok uticaj umetnosti na naše živote. Anđelka je bila iskreno oduševljena podrškom koju je ovom prilikom dobila, što joj je izmamilo blistav osmijeh na lice. Važno je napomenuti da je u 38. godini glumica po drugi put svim srcem prihvatila svoju ulogu majke, iskusivši neizmjernu radost. To je vidljivo u njenom zadivljujućem izgledu, a opšte je poznato da nikada nije bila privlačnija nego sada.