Poznati glumac Aljoša Vučković, javnosti je poznatiji po igrama u serijama “Srećni ljudi” i “Bolji život”, nedavno je ispričao da se bori sa teškom bolešću zbog koje je na neodređeno vreme pauzirao od posla. količina vremena. Ova vijest je objavljena krajem 2018. godine, ali se uzdržao od otkrivanja imena bolesti. Aljoša je dosta vremena proveo u bolnici prije nego što je na kraju otpušten na kućno liječenje.

 

 

Detalji njegove bolesti nikada nisu objavljeni. Srećom, liječenje se pokazalo uspješnim i on se potpuno oporavio. Uprkos ovom neuspehu, vratio se na posao nekoliko godina kasnije. Nedavno je na Fejsbuku osvanula serija svežih fotografija na kojima se dotični glumac pojavljuje zajedno sa svojim kolegama i šminkerkom koji su radili na zajedničkom projektu. Iako je imao više od 76 godina, bilo je jasno da glumac nije doživio nikakve značajnije fizičke promjene. Poznati glumac svojevremeno je progovorio o svojoj ćerki Leani, koja se borila sa teškom zavisnošću od teških droga. Uprkos neumornim naporima njenog oca da joj pomogne da to prevaziđe i oslobodi je, Leanina borba sa zavisnošću bila je duga. Uprkos svim naporima njene porodice da joj pomogne u borbi protiv zavisnosti, oni su bili neuspešni. Kao rezultat toga, sud joj je naložio obavezno liječenje zbog ozbiljnosti njenog stanja.

 

 

Tokom intervjua za magazin Story, glumac je pojasnio da njegova kćerka nije u zatvoru, već je na zatvorenom liječenju. Spomenuo je i svoje uvjerenje da pojedinci i njihovi najmiliji trebaju imati sposobnost rješavanja svojih problema na najefikasniji način koji im odgovara. Trenutno, Leana predaje na Univerzitetu John Nesbitt i osniva vlastitu porodicu, s djetetom na putu.