Sin Sandre Obradović je javnosti poznat još  od rođenja, a razlog tome je  teški razvod njegovih roditelja, spor oko starateljstva i prijave nasilja u porodici. Za to vrijeme Sandra je prošla kroz izazovan period u svom životu. Njen sin je bio veoma mlad kada su mu se roditelji razdvojili, na sreću poštedevši ga sećanja na nasilje.

 

 

Uprkos svojoj prošlosti, Sandra je odlučna da ide naprijed i zaštiti svoje dijete. Ona je posvećena održavanju njihove veze i sprečavanju bilo kakvog daljnjeg bola. Međutim, Sandri je teško zaboraviti činjenicu da ju je njen partner, kojem je u potpunosti vjerovala, fizički napao u osmom mjesecu trudnoće, što je rezultiralo prijevremenim porođajem. Nesumnjivo je da se nasilno ponašanje nastavilo tokom cijele trudnoće, a Sandra je to prijavila nadležnima. Nakon Sandrinog napada, njen bivši partner je brzo negirao bilo kakvu umiješanost i čak je otišao toliko daleko da je podijelio njene slike u alkoholiziranom stanju. Uprkos tome, zbog svog statusa autoriteta i uticaja, dobio je starateljstvo nad njihovim zajedničkim detetom.

 

 

 

Misica se našla u teškoj situaciji kada je privedena zbog alkohola u krvotoku. Ovaj neuspjeh joj je otežao posao, ali je uprkos svim izgledima savladala te prepreke i vratila starateljstvo nad sinom. Na svom Instagram nalogu izrazila je sreću što se ponovo družila sa svojim partnerom Andrejem. Njeni pratioci bili su oduševljeni kada su vidjeli slike njenog preslatkog sina, koji zapanjujuće liči na svoju majku. Nedavno je proslavila njegov četvrti rođendan, podijelivši slike radosne prilike sa svojim pratiocima. Sandra Obradović priredila je sinu nezaboravno slavlje, uz tortu ukrašenu kamionima i vatromet. Radost na njegovom licu savršeno je odražavala njegove emocije u tom trenutku. Mišičina sreća je bila ogromna, a suze su joj tekle niz lice koje je bilo nemoguće sakriti.