Svetlana Ceca Ražnatović, poznata srbijanska pop-folk pjevačica čiji su život i prošlost opširno dokumentirani, danas obilježava pedeseti rođendan. Ceca, kako je od milja zovu njeni vjerni obožavatelji, stekla je titule “Ceca nacionale”, “Kraljica turbo-folka”, “Majka nacije” i “Majka Srbija”, što svjedoči o njenoj ogromnoj popularnosti. . Rođena 14. lipnja 1973. u selu Žitorađa u južnoj Srbiji, Cecin uspon do slave je neosporan.

Njezina majka, Mira, posvetila se učiteljstvu, dok je njezin otac isprva radio kao mehaničar prije nego što je krenuo u politiku, da bi na kraju postao predsjednik lokalne općine. Ceca također ima blisku vezu sa svojom mlađom sestrom Lidijom, koja je od nje mlađa samo jedanaest mjeseci. Baka i djed, Čedomir i Velika, imali su neizostavnu ulogu u njihovom odgoju i brizi o njima u njihovom kućanstvu. Cecine izvanredne sposobnosti iskazale su se već u djetinjstvu, tečnost govora pokazala se već sa šest godina, a samouvjerene korake sa samo devet mjeseci. Njezin talent istinski je zasjao u dobi od devet godina kada je osvojila publiku tijekom školske predstave. Međutim, financijska ograničenja često su je prisiljavala da pješači kući nakon nastupa u susjednim selima, nesposobna si priuštiti kartu autobusom. U doista nevjerojatnom otkriću ispričala je kako je u jednom vikendu zaradila impresivnih 700 maraka, premašivši majčinu mjesečnu plaću od 25 maraka.

Unatoč akademskom uspjehu u osnovnoj školi, odlučila se baviti pjevanjem umjesto da nastavi školovanje, što je zaprepastilo njezinu majku. Ipak, nakon dugog niza godina uspjela je završiti srednjoškolsko obrazovanje na veterinarskom smjeru, smjer svinjogojstvo. Tijekom dana posvetila se raznim pripremama, dok je navečer gorljivo ganjala svoju ljubav prema pjevanju. U ljeto 1987. godine Cecin život doživio je značajan zaokret kada su joj se putevi ukrstili s Mirkom Kordićem, vrlo cijenjenim harmonikašem, skladateljem i aranžerom.

Na jednom od povremenih Cecinih nastupa u restoranu, gdje su iskusniji kolege pomno promatrali njezine pjevačke sposobnosti, sudbonosno se susrela s Mirkom. Prepoznavši njen talent, Mirko se obratio Cecinim roditeljima i dobio dopuštenje da je dovede u Beograd. Unatoč nepunih 15 godina, Ceca se hrabro odlučila živjeti s Mirkom i njegovim suprugom, koji su je velikodušno ustupili haljinama za nastupe i prenijeli neprocjenjivo znanje o šminki, frizuri i bontonu. Dok je Ceca isprva željela baviti se glumom upisom na Fakultet dramskih umjetnosti, na njezin je put neosporno utjecao ovaj transformativni susret. Naposljetku, Ceca je donijela odluku o estradnoj karijeri, izbor koji se pokazao ispravnim.

Kućna pomoćnica Cece Ražnatović nedavno je otkrila do sada nepoznate informacije o raskošnoj vili na Dedinju i otkrila njene dobro čuvane tajne. Smještena preko puta stadiona Zvezda, ova ekspanzivna rezidencija u Beogradu nadaleko je poznata i lako prepoznatljiva. Ne čudi što Ceca Ražnatović, u društvu svoje brojne obitelji, ovo velebno prebivalište smatra svojim utočištem. Održavanje tako golemog posjeda zahtijeva stalnu pažnju, a cijenjeni narodni umjetnik nedvojbeno posjeduje sredstva da osigura njegovo očuvanje. U danima uoči obiteljske proslave svetog Nikole, Ceca je privukla medijsku pažnju otkrivši da je za usluge angažirala kućnu pomoćnicu iz Azije.

Poznato je da je imala nekoliko kućnih pomoćnica koje su imale presudnu ulogu u odgoju Anastasije i Veljka Ražnatovića. Bivša njegovateljica pjevačice nedavno je otkrila brojne zasad nepoznate detalje o ekstravagantnoj vili koja se nalazi u ekskluzivnom kvartu u gradu. Unatoč tome što svetog Nikolu često smatraju vještom domaćicom, ona otvoreno priznaje svoju averziju prema kuhanju. Njezino izbjegavanje kuhinje je namjerno, budući da joj nedostaju i stručnost i zadovoljstvo vezano za to specifično područje. Umjesto toga, ona delegira te dužnosti sposobnim profesionalcima. Unatoč tome, ona ostaje postojana u svojoj predanosti tretiranju svakog gosta s najvišim poštovanjem i osiguravanju da njezina rezidencija pruža besprijekorno gostoprimstvo.

Njezina interakcija s osobljem besprijekorno je primjerena, a prethodna spremačica ima samo pozitivne stvari za reći o njoj. Opće je poznato da ona održava ovu razinu profesionalizma u svojoj karijeri i također pokazuje poštovanje prema svojim obožavateljima. Ona prkosi tipičnom ponašanju koje se povezuje sa slavnim osobama i umjesto toga uživa u razgovoru, pružanju pomoći kada je potrebna i velikodušno dijeljenju svojih stvari. Osim toga, njezin je dom poznat po besprijekornoj organizaciji. Uvijek je vidljiva njezina nepokolebljiva predanost odgoju i obrazovanju svoje djece.

Nema mjesta neizvjesnosti jer ona preuzima sve kućanske obveze, čak i uz prisutnost brojnih članova obitelji. Naime, u vili uz supruga i djecu živi njezina sestra Lidija. Ceca redovito organizira vesela druženja u svojoj rezidenciji kad god joj se ukaže prilika. Ambijent je dosljedno ugodan, popraćen ukusnom kuhinjom i vrhunskim pićima. Pjevačica duboko cijeni izvrsna gastronomska iskustva, iako se nedavno svjesno trudila više paziti na svoje prehrambene odluke. Sa zadovoljstvom uživa u regionalnim delicijama i poznata je po svojoj nepokolebljivoj predanosti štovanju razdoblja posta.